Mini a reuşit să bage 28 de gimnaste într-un Cooper

de Bogdan Mirică
Vineri, 16.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a stabilit două noi recorduri mondiale, garantându-şi încă o dată o metodă inedită de promovare. Pentru ambele performanţe a fost nevoie de două modele Mini şi de câteva gimnaste.

MINI vânează recorduri mondiale pentru a se promova într-un mod inedit. Recent a dovedit încă o dată că poate da dovadă de inventivitate şi perseverenţă când vine vorba de stabilirea unor noi recorduri. Şi ce ocazie mai potrivită pentru noi performanţe dacă nu chiar ziua în care este sărbătorită Cartea Recordurilor Guiness.

Încercările lor au fost răsplătite cu succes, reuşind să stabilească două noi recorduri mondiale. Mai întâi, nu mai puţin de 28 de gimnaste au reuşit să încapă într-un Mini Cooper, folosind fiecare spaţiu obţinut după înlăturarea bordului, a scaunelor şi a altor elemente din interior. Recordul anterior era de 27 de oameni într-un Mini.

Şi pentru a onora cum se cuvine memoria legendarului Mini, constructorul britanic a mai reuşit un record mondial. Un total de 23 de femei au reuşit să se înghesuie într-un Mini clasic, doborând astfel vechiul record cu două persoane în plus. Întreaga experienţă a fost transmisă în direct la o emisiune TV britanică.

via worldcarfans

Comentarii (4)

  • nu vad rostul acestor manifestari idioate...
    5 4
  • @f: Ai auzit de distractie, prosteala, placere?
    2 1
  • Mihai M
    Eu nu vad rostul acestor manifestari... ninsotite de o filmare asociata, eventual data pe rapid...
    Nu ne trebuie televiziuni din UK pentru asta...
    2 2
  • AndreiRN
    Daca erau goale mai intra una.
    Hai baieti inapoi la testare.
    :)
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru