Nissan Qashqai 2 - cel mai nou teaser dezvăluie faţa crossover-ului

de Bogdan Mirică
Luni, 04.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a dezvăluit o nouă imagine teaser a viitorului Qashqai. A doua generaţie a crossover-ului japonez va fi prezentată oficial în data de 7 noiembrie.

Săptămâna aceasta vom face cunoştinţă cu noul Qashqai. A doua generaţie a SUV-ului compact este programată să renunţe la cearceaf în data de 7 noiembrie, însă până atunci Nissan mai întreţine aşteptarea cu un teaser, sosit după un set de imagini cu modelul intens camuflat, prezentate săptămâna trecută.

Nissan Qashqai, prezentat sub camuflaj în pozele oficiale

Imaginea dezvăluie aspectul frontal al crossover-ului, implicit grila frontală şi designul blocurilor optice. Blocuri optice care vor fi echipate acum cu lumini LED. Aşa cum intuiam, aspectul frontal va rezona puternic cu cel al fratelui mai mare X-Trail, prezentat în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, în această toamnă. Unghiurile ascuţite, capota cu nervuri pronunţate şi grila radiatorului caută să ofere un aspect ceva mai agresiv modelului japonez.

Nissan X-Trail - imagini şi detalii cu noua generaţie

Urmareste Automarket
Nu numai designul poartă amprenta fratelui mai mare, ci şi arhitectura, Qashqai fiind dezvoltat pe aceeaşi platformă CMF.
Sub capotă, noul Qashqai va dispune de versiuni îmbunătăţite ale motorului diesel de 1.6 litri al Alianţei Renault-Nissan, dar şi de aportul unei variante de putere a unităţii TCe, aceeaşi care şi-a făcut loc şi pe recentul Duster facelift în versiunea de 125 CP.

Comentarii (6)

  • mihneaR
    placut
    20 3
  • http://www.youtube.com/watch?v=YgtcxQtDUT8 Mie mi se pare ca seamana cu asta - nissan rogue. Daca e fratele american, misterul din spatele Quashqai e numai asa de publicitate.
    7 9
  • Japonez la concepție, Renault la preț! Recomand orice ce alt constructor japonez! Sa aveți drumuri libere
    4 10
  • Cine stie cu ce se mananca segmentul, realizeaza ca nu-i chiar asa ieftina la pret, insa ofera un concept cu appeal unic in clasa si o fiabilitate exemplara. Un model ce si-a castigat succesul si recunoastea internationala pe piata, pornind de la zero, nu are nevoie de recunoasterea d'alde "costica", p-lica, tudorica etc. Nici Toyota, nici Honda, nici alti "maruntei" japonezi nu au asa ceva! Doar viseaza! Asta apropos de " orice ce alt constructor japonez" si recomandarile comentatorilor de weekend.

    http://www.automarket.ro/stiri/presedintele-honda-suntem-invidiosi-pe-succesul-lui-nissan-42201.html
    12 0
  • Alecs @mda
    Respect @mda
    1 0
  • @Radu: Rogue = X-Trail
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru