Noua generație Audi A1 Sportback a intrat în producție: modelul de clasă mică este asamblat la uzina Seat din Martorell

de Cornel Șocariciu
Marti, 09.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele exemplare Audi A1 Sportback au părăsit poarta uzinei Seat din Martorell, Spania. Modelul de clasă mică este disponobil în trei linii de echipare și cu patru versiuni de motorizare.

Audi a prezentat noua generație A1 în urmă cu câteva luni. Modelul de clasă mică dezvoltat de constructorul german a primit un design nou, o mulțime de tehnologii moderne și a renunțat la motorizările diesel.

Acum, reprezentanții constructorului din Ingolstadt spun că noul A1 a intrat pe linia de asamblare a fabricii Seat din Martorell. Astfel, modelul de clasă mică devine al doilea produs pe care Audi alege să-l asambleze în Spania. Primul model dezvoltat de nemți și asamblat la Martorell a fost SUV-ul Q3. Producția lui Q3 la uzina Seat a început la jumătatea anului 2011, iar până în iulie 2018 au fost asamblate aproape 800.000 de unități. Din vara acestui an, Q3 a fost alocat fabricii din Gyor, Ungaria.

"Fabricarea lui Audi A1 la Martorell reprezintă recunoașterea performanțelor echipei Seat în ceea ce privește producția lui Q3 din ultimii ani", a declarat Christian Vollmer, vicepreședintele departamentului de Producție și Logistică din cadrul Seat.

Angajații vor lucra în două schimburi pe linia pe care este asamblată nouă generație Audi A1.

Modelul de clasă mică este disponibil în trei linii echipare (Advanced, Design Selection și S Line) și poate fi comandat doar cu motoare pe benzină. Clienții pot alege următoarele variante: A1 25 TFSI (1.0 litri, 95 CP), A1 30 TFSI (1.0 litri, 115 CP), A1 35 TFSI (1.5 litri, 150 CP) sau A1 40 TFSI (2.0 litri, 200 CP).

Comentarii (1)

  • greu sa pui o poza din profil
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru