Noua generație Land Rover Defender ar putea avea versiune electrică: caracter tradițional și elemente noi pentru atragerea tinerilor

de Daniel Popescu
Vineri, 22.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Land Rover Defender va avea și o versiune electrică echipată cu o baterie de mari dimensiuni, potrivit unor informații neoficiale.

Land Rover dezvoltă în prezent o nouă generație pentru clasicul model de off-road Defender, despre care se vehiculează că va fi prezentată oficial în cursul anului viitor înainte ca vânzările să înceapă în 2019.

Surse din cadrul companiei britanice au dezvăluit pentru publicația Motoring că noua generație va fi disponibilă și într-o versiune electrică echipată cu cel puțin un motor electric și cu un acumulator de capacitate mare. Pentru moment nu este însă clar ce autonomie și performanțe va oferi versiunea electrică și nici dacă aceasta va fi lansată simultan cu versiunile tradiționale sau ceva mai târziu, spre finalul deceniului.

Informațiile despre lansarea unui Land Rover Defender electric nu sunt deloc suprinzatoare în contextul în care producătorul a anunțat anterior că fiecare model din gama va beneficia de o versiune electrică sau hibridă începând din anul 2020.

Potrivit unor informații dezvăluite anterior de Gerry McGovern, șeful departamentului de design al Land Rover, noul Defender va păstra plafonul plat și partea frontală cu forma pătrățoasă, însă marginile vor fi stilizate, stopurile vor fi mai moderne, în timp ce blocurile optice LED vor fi inspirate din cele ale actualei generații.

De asemenea, noua generație va avea o construcție unibody, iar cantitatea de aluminiu utilizată va fi mai mare pentru a permite și o reducere a masei totale.

Noul Defender va fi cel mai capabil model pentru escapadele off-road, întrucât vă fi înzestrat cu tehnologie de ultimă generație, mai avansată chiar și decât cea de pe actualul Discovery. Toate aceste noutăți au scopul de a păstra caracterul tradițional al modelului, dar și de a atrage clienți noi din rândul generațiilor tinere.

Via Motor Authority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru