Noul BMW Z4: primele imagini oficiale cu modelul camuflat. Noua generație “va fi lansată în curând”

de Petre Barac
Luni, 04.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat primele imagini oficiale cu noul Z4, model ce în prezent este testat în Franța înainte ca versiunea finală să intre în producție. Nemții spun că noul model va apărea “în curând pe drumurile publice”, fără să ofere alte detalii.

Autodromul Miramas din sudul Franței este locul în care BMW testează în această perioadă un prototip al noului Z4.

Testele cu viitoarea versiune de producție au început pe circuitul de la Nurburgring. Viitorul Z4 va folosi un plafon de tip soft-top și va prelua o serie de elemente de design de pe conceptul expus la Pebble Beach.

După finalizarea testelor de la Miramas, în care sunt puse la punct ultimele detalii privind noua decapotabilă cu două locuri, BMW Z4 va ajunge “în curând pe drumurile publice”, însă nemții nu au oferit alte detalii.

În dreptul motorizărilor, Z4 va miza pe propulsorul pe benzină de 2.0 litri în versiunile de putere de 184, respectiv 252 de cai. De asemenea, nemții vor oferi și motorizarea de 3.0 litri.

În absența unei versiuni M, cel mai potent Z4 va purta indicativul Z4 M40i. Acesta va beneficia de cei 335 de cai putere oferiți de propulsorul de 3.0 litri. Vocile apropiate companiei spun că aceeași motorizare va fi oferită și într-o variantă de 385 de cai.

Via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru