Noul Chevrolet Camaro îmbracă hainele de supererou ale lui Bumblebee pentru un nou film Transformers

de Bogdan Mirică
Luni, 06.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a pregătit haine noi pentru a șasea generație a modelului Camaro. Americanii au lansat mașina care va debuta în noua peliculă din seria Transformers.

Un nou film din seria Transformers, botezat The Last Knight, este așteptat să își facă apariția anul viitor, în data de 23 iunie. Michael Bay, omul care a semnat regia filmelor anterioare, se va ocupa și acum de organizarea pe platoul de filmare.

Printre personajele de care se va ocupa se numără și un Chevrolet Camaro de a șasea generație, proaspăt lansat de constructorul american pentru a deveni fața motorizată a robotului Bumblebee. Cum era și normal, mașina creată special pentru film adoptă aceeași nuanță de galben, denumită tot Bumblebee.

Esential 455 de cai putere oferă cea mai puternică versiune a lui Camaro SS.
Designul este modificat și cu ajutorul unui nou kit de caroserie, care adaugă spoilere și praguri noi. Se păstrează și numeroasele inscripții Autobot. Sub capotă se va afla cel mai puternic motor din gamă, unitatea V8 de 6.2 litri, are dezvoltă 455 de cai putere și se regăsește sub indicativul Camaro SS.

Pe lângă noul Chevrolet Camaro, distribuția noului Transformers îi va include pe Mark Wahlberg, Josh Duhamel și chiar pe legendarul Anthony Hopkins.

via motorauthority

Comentarii (5)

  • Frumos,bondarul. Pt mine Camaro este una dintre cele mai frumoase masini de pe piata. Astept sa vad ce poate noul ZL1 pe Nurburgring,sigur va face de rusine niste supercaruri europene cu pretentii.
    15 8
  • arogantul
    @bose
    frumoasa? da.
    dar jucaria asta galbena stie sa ia virajele, ca tot vorbeai de masini europene.
    8 12
  • @arogantul
    Nu pot sa cred ca la ora actuala inca mai sunt oameni care mai spun asemenea tampenii. Baiatule,tu traiesti in trecut...
    8 4
  • @arogantul Si generatia precedenta stia sa ia curbe. Vezi teste pe circuit cu Z28 care depasea GT-R-ul in ceea ce priveste timpul / tura. Si nu uita, la categoria hard / supercar exista Corvette (in cateva variante) care mananca pe circuit si supercaruri care costa dublu sau triplu.
    2 3
  • arogantul
    uau, ce surpriza, am dat de fan boys care nu stiu de gluma,
    de fapt asta cu fan boys si gluma este contradictie in termeni.
    degeaba va dati voi cu fundu de pamant, americanii nu situ sa faca masini, ei se pricep doar la motoare, sau mai bine spus se pricepeau, acum, in prezent europenii ii mananca
    Mafia poate ar spune ca japonezii is mai tari, hahaha, ce-mi plac glumele lu' Mafia, dar sincer amu, pana si mafia stie mai mult de gluma decat voi baieti.
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru