Chevrolet Camaro SS

Luni, 06 Iunie 2016 | Modele noi

Noul Chevrolet Camaro îmbracă hainele de supererou ale lui Bumblebee pentru un nou film Transformers

Chevrolet a pregătit haine noi pentru a șasea generație a modelului Camaro. Americanii au lansat mașina care va debuta în noua peliculă din seria Transformers.
Luni, 10 Octombrie 2011 | Modele noi

Chevrolet Aveo va primi o versiune sportivă, cu motor turbo

Aveo va oferi publicului european o versiune sportivă, pusă în mişcare de motorul 1.4 turbo regăsit pe Opel Astra. Anul viitor, Aveo va primi şi o cutie automată.
Duminica, 17 Aprilie 2011 | Tuning

Chevrolet Camaro SS modificat de Geiger

Tunerul german Geiger a creat un kit de performanţă pentru Chevrolet Camaro SS. Mulţumită acestuia, muscle-car-ul american produce 564 de cai şi dezvoltă 662 Nm.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | Tuning

Camaro SS a primit un kit de tuning de la Speed Box

Tunerii germani de la Speed Box au prezentat pachetul lor de modificări pentru Chevrolet Camaro SS. Modelul dezvoltă 625 CP în versiunea Speed Box şi este echipat cu jante de 22 inch.
Luni, 19 Aprilie 2010 | Video

VIDEO: Test cu cele mai puternice muscle-car-uri americane

Jurnalistii americani au pus la cale un test cu cele mai puternice muscle-car-uri americane: Dodge Challenger R/T, Ford Mustang GT, Chevrolet Camaro SS.
Joi, 25 Martie 2010 | General

Fiat 500, masina de politie in Abu Dhabi

Modelul italian de oras este cea mai noua achizitie a flotei politiei din Abu Dhabi. 500 se alatura astfel unor nume cu grautate ca Nissan GT-R, Volkswagen Golf GTI sau Chevy Camaro SS.

Tag-uri similare

Fiat 500, Nissan GT-R, Volkswagen Golf GTI, masina de politie, Chevrolet Camaro SS, Fiat 500 masina de politie, politia Abu Dhabi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru