Fiat 500, masina de politie in Abu Dhabi

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 25.03.2010
Modelul italian de oras este cea mai noua achizitie a flotei politiei din Abu Dhabi. 500 se alatura astfel unor nume cu grautate ca Nissan GT-R, Volkswagen Golf GTI sau Chevy Camaro SS.

Dupa ce au impresionat si au creat invidie in randul colegilor de breasla cu modele ca Nissan GT-R, Chevrolet Camaro SS si Volkswagen Golf GTI, politistii din Abu Dhabi vin cu o alta noutate. De aceasta data este vorba despre un model mai cuminte, destinat in principal zonelor aglomerate urbane.

Este vorba de micul Fiat 500, ales de fortele de ordine arabe pentru a promova o imagine simpatica si amicala a politiei locale. Masina a fost deja echipata cu girofar, statie radio si alte instrumente specifice, pentru a putea patrula cat mai repede pe strazile aglomerate.

Oficialii au declarat ca cetatenii orasului s-au aratat deja entuziasmati si curiosi la aparitia mignonei produse de Fiat.

via | car

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    Nu este rea deloc :)))) O masina de politie asa de mica s-ar putea sa fie respectata si iubita foarte repede de cetatenii orasului :)
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru