Camaro SS a primit un kit de tuning de la Speed Box

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 25.01.2011
Tunerii germani de la Speed Box au prezentat pachetul lor de modificări pentru Chevrolet Camaro SS. Modelul dezvoltă 625 CP în versiunea Speed Box şi este echipat cu jante de 22 inch.

Germanii de la Speed Box au realizat un kit de tuning pentru Chevrolet Camaro SS. Modelul american a primit un kit compressor, un sistem de evacuare special şi a fost vopsit negru mat. În plus, modelul a fost echipat cu un set de jante şi anvelope noi, care îi conferă un plus de atitudine alături de un nivel superior de stabilitate şi aderenţă. Opţional, cei de la Speed Box oferă şi un kit de suspensie pentru Camaro SS, care costă 1.272 de euro.

Motorul V8 de 6.2 litri al lui Camaro SS oferă 432 CP în standard alături de un cuplu motor maxim de 569 Nm. În urma montării compresorului mecanic, motorul furnizează 625 CP. Kit-ul de compressor costă 8.999 de euro cu TVA inclus, în timp ce sistemul de evacuare Borla din oţel inoxidabil costă 999 de euro. Pentru a vopsi modelul Camaro SS în negru mat, cei de la Speed Box cer 3.500 de euro cu tot cu TVA.

Pachetul jante şi anvelope nu este nici el ieftin, având un preţ de 3.399 de euro. Respectivele jante se numesc Rhino şi au dimensiunea de 22 de inch.

Pe faţă, acestea au o lăţime de 10 inch şi sunt echipate cu anvelope 265/30-R22, în timp ce jantele de pe puntea spate sunt echipate cu anvelope de 295/25-R22 şi au o lăţime de 11 inch. În mod surprinzător, jantele respective încap fără modificări asupra pasajelor roţilor.

Via | GTSpirit

Comentarii (6)

  • pacpac
    aa
    foarte tare masina am vazut una prin oras evident nemodificata si e geniala
    9 0
  • Foarte frumos , un cowboy civilizat
    Bine ca a imbunatatit si manevrabilitatea nu doar puterea prntr-un compresor , intrucat la MuscleCar-uri cam e nevoie pentru circuit daca nu esti destul de bun . Foarte atractiva .
    6 1
  • BaditzaEx
    Cool !!!
    oricand , la orice ora prefer un veritabil muscle-car, un pur sange Americano , cu un design original , se diferentiaza dintr-o mie de masini, astfel o gasesc superba si as prefera-o in locul oricarui M3, R8, Passat CC, CLS, Giulieta, Scirocco ....
    12 4
  • Bestial
    BaditzaEx sunt total de acord cu tine!! Nu as da un Camaro pe niciun tomberon german.
    11 3
  • SI TOTUSI
    se vand in draci ,,tomberoane germane'' in SUA
    3 9
  • @....
    ,,tomberoanele germane'' nu sunt cele mai bine vandute masini din SUA. Chiar daca e criza ei tot prefera suvurile gen F-150,Explorer,etc
    8 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru