Tuning Chevrolet

Joi, 31 Martie 2011 | Video

VIDEO: Patru subwoofere de 18 inch "atacă" o carte telefonică

Posesorul unui Chevrolet Tahoe modificat pentru competiţiile SPL ne prezintă performanţele sistemului audio pe care îl deţine. În colţul din stânga, o carte telefonică, iar colţul opus este ocupat de un sistem audio de 30.000 de waţi.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | Tuning

Camaro SS a primit un kit de tuning de la Speed Box

Tunerii germani de la Speed Box au prezentat pachetul lor de modificări pentru Chevrolet Camaro SS. Modelul dezvoltă 625 CP în versiunea Speed Box şi este echipat cu jante de 22 inch.
Joi, 06 Mai 2010 | Tuning

Germanii de la Geigercars au creat un hibrid alimentat cu GPL

Un tuner cunoscut din Germania a realizat o conversie GPL pentru Chevrolet Tahoe Hybrid, un model echipat cu un V8 de 6.0 litri care dezvolta 332 CP.
Luni, 12 Aprilie 2010 | Tuning

Irmscher a creat un pachet de tuning pentru Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze a primit un pachet de tuning din partea germanilor de la Irmscher. Sedanul de clasa compacta de la Chevrolet a primit un plus de putere si o serie de elemente care il fac mai atragator.
Vineri, 11 Decembrie 2009 | Tuning

Irmscher a creat un pachet special pentru Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze va putea fi comandat alaturi de un pachet intitulat Irmscher Special Edition, care costa 1.990 de euro si ofera cateva elemente de tuning.
Joi, 12 Noiembrie 2009 | Tuning

Chevrolet Camaro a primit un pachet de tuning de la Chroma

Americanii de la Chroma au creat un kit de tuning pentru Chevrolet Camaro. Modelul a debutat in cadrul Salonului de Tuning SEMA din Statele Unite ale Americii.

Tag-uri similare

Chevrolet, tuning, Camaro, Chevrolet Camaro, Cruze, Chevrolet Cruze, Irmscher, tuning Chevrolet, tuning Irmscher, tuning Camaro
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru