Chevrolet Camaro a primit un pachet de tuning de la Chroma

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 12.11.2009
Americanii de la Chroma au creat un kit de tuning pentru Chevrolet Camaro. Modelul a debutat in cadrul Salonului de Tuning SEMA din Statele Unite ale Americii.

Tunerii din Statele Unite ale Americii au asaltat modelul Chevrolet Camaro cu diverse oferte de tuning. De data aceasta, vorbim de cei de la Chroma, care au creat un pachet estetic asezonat cu mici modificari la motor. Primul lucru pe care il observi la versiunea Chroma a lui Camaro este vopseaua, intitulata Summit White. Acestei vopseli i-au fost aplicate doua dungi argintii.

Jantele de 21 de inch au elementele centrale vopsite in argintiu, iar buzele acestora au o dunga rosie. Aspectul exterior al lui Camaro este completat de pachetul de spoilere Blade, noua grila fata si de eleronul aplicat capacului portbagajului. Aripile spate au primit un set de fante de aer, care ii confera lui Camaro un aspect si mai agresiv. Interiorul acestui model a primit un tratament similar, scaunele fiind imbracate intr-o combinatie de piele neagra si piele gri, cu cusaturi rosii.

Motorul Chevrolet LS3 a fost rafinat de catre tunerii de la Chroma cu ajutorul unei admisii sport, o galerie de evacuare sport si un sistem de evacuare mai performant. Tunerii de la Chroma nu au anuntat puterea suplimentara obtinuta in urma acestor modificari.

Pe langa modificarile mecanice, capacul motorului V8 al lui Camaro a fost vopsit in rosu, iar etrierii Brembo cu care este echipat acest model au fost vopsiti si ei in aceeasi nuanta.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru