Irmscher a creat un pachet special pentru Chevrolet Cruze

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 11.12.2009
Chevrolet Cruze va putea fi comandat alaturi de un pachet intitulat Irmscher Special Edition, care costa 1.990 de euro si ofera cateva elemente de tuning.

Tunerii germani de la Irmscher au dezvoltat un pachet disponibil doar pe piata interna pentru Chevrolet Cruze. Acest pachet este disponibil in lista de optionale a lui Cruze si se numeste Irmscher Special Edition. Din pacate pentru fanii Chevrolet, acest pachet de optionale este tintit doar catre partea estetica si nu aduce modificari de performanta.

Contra sumei de 1.990 de euro, Chevrolet Cruze primeste jante din aliaj de 18 inch, o suspensie sport si o evacuare finala cromata. Pachetul este disponibil doar alaturi de motorul VCDi de 150 CP si de propulsorul otto de 1.8 litri si 140 CP. Cei de la Irmscher nu sunt la prima "experienta" de acest gen, Opel Corsa C fiind disponibil cu un pachet similar de optionale, care purta tot numele acestui tuner.

Pachetul Irmscher nu include niciun fel de modificare la nivelul interiorului sau al motorului, iar singurele elemente estetice aplicate sunt jantele de 18 inch si evacuarea cromata. Poate ca tunerii germani vor acorda mai multa atentie lui Cruze pe viitor, deoarece modelul in sine este promitator si are potential de tuning.

Via | Autoblog

Comentarii (10)

  • Dinu Paturica
    Ce ma enerveaza e cand vad Chevrolet la noi in tara ma gandesc la ceva american! Hai sa va spun eu cum sta treaba-Chevrolet asta Cruze e ca o asianca unu mica si pirpirica cu ochii ca bobu de orez care se vrea o americanca super.Daewoo nu o sa fie niciodata o marca americana fratilor.Va fac sa inghititi in sec?
    3 9
  • nu prea, sa-ti spun de ce.am vw golf3,super masina nimic de zis ,are 300mi km motorul e brici nici cea mai mica scursura ,cine l-a vazut a zis ca-i spalat.am fost la reprez. odata la vw.si cei de acolo mi-au spus ca vw. nu mai este nici pe departe ce a fost candva.acum fac masini pe banda rulanta ,ca doar este cine le cumpara.da e bine sa-ti iei un golf6 dar...daca stai bine la buzunare pt ca daca nu-l duci tot timpul la ei la verificat te trezesti cu surprize.in schimb au preturi de-ti sta mintea-n loc.atunci mai bine-mi iau un chevro din asta si la 17000eur. am ce as avea pe un golf6 la 20 si ceva de mii euro.
    4 5
  • valentin
    RE: PATURICA
    Arata Foarte Bine insa sa nu omitem ca IRMSCHER este "preparatorul " de casa al Gm si mai nou Peugeot , pentru Opel nu mai spun ca au "tunat " cam toate modelele dupa 1968
    re: dinu paturica "Ce ma enerveaza e cand vad Chevrolet la noi in tara ma gandesc la ceva american! Hai sa va spun eu cum sta treaba-Chevrolet asta Cruze e ca o asianca unu mica si pirpirica cu ochii ca bobu de orez care se vrea o americanca super.Daewoo nu o sa fie niciodata o marca americana fratilor.Va fac sa inghititi in sec? "
    tu vorbesti ca sa nu adormi ? ce treaba mai are Daewoo cu CRUZE ?
    Platforma tehnica este ACEEASI folosit de Insignia si Astra J + plansele de bord care au accelasi design + siguranta exceptionala la Euroncap care a pozitionat Cruze la acelasi nivel cu E-classe in privinta rezultatelor la CRASh, calitatea fata de aveo sedan sau spark este muuult superioara nene PAturica, e ca si cum ai compara Dacia ta 1310 cu Sandero ......AI BAGAT LA CAP??
    Nu amai comenta doar ca se te aflii in treaba , ai condus tu CRUZE ? Insignia ? ...........
    Bine PA!
    3 0
  • Mr.Gaey
    Mai copilu asta mic ,Valentin, cine te-a pus pe tine sa vorbesti in numele tuturor? Ia zi.
    1 2
  • Cruze
    Eu din toata chestia am inteles o singara treaba, tuneri astia nu au facut tuning la masina, pentru ca 4 jante cu anvelope si o toba finala nu-i tuning, si vor 1990 EUR (peste 10% din pret).
    Cred ca trebuie sa fi dus de acasa. Credeam ca este o masina de LOW-COST... nu cred ca cine isi cumpara Cruze vrea sau poate sa dea atatia bani pe roti....
    0 1
  • am vazut masina, cruze ..de serie evident ,e foarte reusit faceam comparatia cu octavia face lift care-i destul de reusita (tehno bine-nteles de la vw. ok)dar daca as avea bani sincer cruze mi-as lua fara discutie e o masina chiar faina si la preturi si la motorizari in special cele diesel
    1 0
  • cruze1
    Din pacate vad ca la acest articol nu se comenteaza despre subiect, apar tot felu de magarii de la niste fustrati care au Golf 3 sau Dacia 1310.
    GM a ales sa fabrice Cruze pentru pietele din Australia, Europa si Asia din exact din considerente economice de ex: VW fabrica Jeta in Mexico etc..etc....Ah si fratilor baietii astia din Asia lucreaza mai bine decat americanii, turcii de la Renault sau baietii nostrii de la Mioveni iar colegii lor tot din Korea de la Hyunday-Kia au ajuns al patrulea constructor de masini din lume si o sa vedeti ce mai urmeaza...
    1 0
  • ,,cruze1
    0 0
  • esti destept este rezultatul extraordinar pe care-l are maneaua in societate.
    1 0
  • adn opel
    tare cruze
    SALUTARE CUNOSCATORILOR,
    Fratilor Cruze este masina beton,ingrediente Opel la greu,tehnologie super pe ea,desi sunt fan OPEL nu m-am tinut dupa ea cu Astra mea ,insaaaa..la piese te rupe ...scummmpeee,masina ieftina dar te usuca dupa aia,la 100 kk sa o dai,un set de placute 9oo ron,dar precizez f tare la condus,calitate la banii astia si dotari multe ca ciupercile dupa ploaie,este o referinta mai nou,bucurestenii cumpara in draci si am vazut si pe taxi ,sa auzim de bine.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru