Irmscher a creat un pachet de tuning pentru Chevrolet Cruze

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 12.04.2010
Chevrolet Cruze a primit un pachet de tuning din partea germanilor de la Irmscher. Sedanul de clasa compacta de la Chevrolet a primit un plus de putere si o serie de elemente care il fac mai atragator.

Esential

186 CP dezvolta versiunea modificata a motorului VCDi de 2.0 litri al lui Chevrolet Cruze.
446 Nm este cuplul motor maxim dezvoltat de versiunea Irmscher a lui Chevrolet Cruze 2.0 VCDi.

Tunerii de la Irmscher, cunoscuti pentru pachetele dezvoltate de-a lungul timpului pentru modelele Opel, au dezvoltat un kit de tuning si pentru Chevrolet Cruze. Modelul finit va fi prezentat la Salonul Auto de la Leipzig. Pachetul a primit denumirea Cruze Irmscher Edition si poate fi comandat de la dealerii Chevrolet din Germania. Acesta include atat modificari estetice, cat si modificari la nivelul propulsoului VCDi de 2.0 litri.

Propulsorul VCDi de 2.0 litri al lui Chevrolet Cruze a fost modificat de specialistii de la Irmscher. Acestia i-au montat o noua evacuare si au reprogramat unitatea ECU. Castigul de putere inregistrat de acest propulsor este de 36 CP si 146 Nm, aducand puterea maxima la 186 CP si cuplul motor maxim la 466 Nm, puterea maxima fiind oferita la 4.000 rpm si cuplul motor maxim fiind disponibil de la 2.300 rpm.

Potrivit celor de la Irmscher, versiunea modificata a lui Chevrolet Cruze accelereaza de la 0 la 100 km/h in 8.0 secunde. Garda la sol a lui Cruze a fost redusa cu 25 de milimetri, iar modelul a fost echipat cu jante de 18 inch, imbracate in anvelope Pirelli.

Modificarile estetice aplicate acestui model sunt limitate, acestea constand intr-un set de ornamente metalice pentru pragurile laterale si un spoiler pentru capacul portbagajului.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • f nice
    Si costa 2000 Euro ;) unii posesori de masini vor muri de ciuda....
    1 5
  • .marius.
    By the way..
    Uitati`va pe Forbes sa vedeti un top al celor mai nerentabile masini construite vreodata.
    1 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru