Chevrolet Camaro SS modificat de Geiger

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 17.04.2011
Tunerul german Geiger a creat un kit de performanţă pentru Chevrolet Camaro SS. Mulţumită acestuia, muscle-car-ul american produce 564 de cai şi dezvoltă 662 Nm.

Esential

564 de cai putere dezvoltă creaţia Geiger

Casa de tuning germană Geiger a decis să ne arate viziunea proprie asupra unui muscle-car. Aceştia au creat un kit de caroserie şi un pachet de performanţă pentru Chevrolet Camaro SS. Mulţumită acestuia, modelul american inspiră mult mai multă agresivitate şi sportivitate.

La exterior, tunerii din Munchen au montat o prelungire a spoilerului faţă, au înlocuit pragurile laterale, au adăugat un deflector de aer şi un eleron care se încadrează perfect pe portbagajul lui Camaro SS. Ca orice tuner care se respectă, Geiger a schimbat jantele de serie a modelului american cu unele de 22 de inch. De asemenea, suspensiile au fost înlocuite cu unele de provenienţă KW.

La interior, tunerul din Munchen oferă un sistem multimedia de ultimă generaţie. Sub capota lui Chevrolet Camaro SS regăsim propulsorul V8 de 6.2 litri supraalimentat care produce 422 de cai şi dezvoltă un cuplu motor de 553 Nm. Prin reclibrarea unităţii ECU şi mulţumită înlocuirii sistemului de evacuare, agregatul lui Camaro SS produce 564 de cai şi dezvoltă 662 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h este realizat în 4.2 secunde, iar viteaza maximă ajunge la 305 km/h.

Preţul cerut de germani pentru această capodoperă este de 88.000 de euro.

Via | Autoblog

Comentarii (4)

  • camaro
    O bestie.Arata foarte cool.
    7 0
  • BaditzaEx
    BESTIAL !!!
    asa ceva sa-ti iei , sa te alinti , dk ai bani, nu x6, cayenne, carrera, ml-uri si alte A7, A8...range rovere... si alte nebuneli de < Smecher Rafinat >
    10 1
  • kumite
    @BaditaEx
    De obicei,eu nu dau "palmutze",dar tu ai una "verde"de la mine.Stima!
    1 0
  • nu poti sa tunezi asa ceva pentru ca e insasi perfectiunea,doar daca esti cel mai mare artist
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru