Noul Renault Megane RS vine în 2017: francezii dezvăluie primul teaser cu modelul sportiv

de Daniel Popescu
Joi, 30.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a confirmat în cadrul unui teaser misterios că noua generaţie Megane RS va fi dezvăluită pe parcursul anului 2017, fără însă să ofere alte detalii în acest sens.

Renault Megane RS a ieşit din producţie în luna septembrie a anului trecut, iar fanii mai au câteva luni de aşteptare înainte să vadă cum va arăta noua generaţie.

Constructorul francez a confirmat că va dezvălui noua generaţie a lui Renault Megane RS în cursul acestui an, cel mai probabil cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie. "Fanii noştri ar trebui să rămână alături de noi în acest an pentru a vedea lansarea noului Megane RS", afirmă Renault într-un comunicat de presă.

Anunţul a fost făcut cu ocazia faptului că pagina Renault Sport de pe reţeaua de socializare Facebook a ajuns la un milion de fani.

Francezii au publicat inclusiv un clip video cu istoria brandului RS, care se încheie cu un teaser de câteva secunde pentru noul Megane RS. Singurul lucru care se observă în cadrul clipului sunt blocurile optice LED, însă modelul a fost deja surprins camuflat într-o serie de teste care evidenţiază că va avea un design mai agresiv şi va fi mai lat decât generaţia anterioară.

În plus, modelul ar putea fi disponibil doar în versiune cu 5 uşi.

Via Renault

Comentarii (1)

  • Renfault
    Cand vad farurile alea, ma gandesc la Kia si la alte asiatice sau chinezisme...
    3 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru