O bancă din Polonia a echipat patru exemplare BMW i3 cu câte un bancomat

de Bogdan Mirică
Joi, 30.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW i3 a devenit bancomat mobil în Polonia, unde o bancă s-a gândit să aducă banii lichizi mai aproape de clienţii săi din oraşul Varşovia.

O bancă din Polonia a venit cu o idee neobişnuită, menită să-i aducă pe clienţi mai aproape de bancomatele sale. Inspiraţi probabil de modelul livrărilor la domiciliu din industria alimentară, polonezii de la Idea Bank au echipat patru modele electrice BMW i3 cu un bancomat. Au luat astfel naştere primele bancomate mobile din lume, gata să se deplaseze acolo unde tu, un simplu client, ai nevoie de bani lichizi.

Pentru a putea folosi serviciul de livrare a bancomatului la domiciliu sau în orice alt punct al oraşului Varşovia, clienţii trebuie să dispună de o aplicaţie, botezată Money Collection, disponibilă pentru utilizatorii de iOS şi Android.

Capitala Poloniei este doar punctul de plecare al acestui program. Dacă reacţiile publicului sunt bune, Idea Bank plănuieşte să extindă serviciul şi în alte oraşe.

Dominik Fajbusiewicz, membru în comitetul de conducere Idea bank, susţine că noua soluţie de mobilitate se adresează tinerilor antreprenori şi celor care vor să scape de problema deplasării pentru a face rost de bani lichizi.

Comentarii (5)

  • mishazaitev
    Ideea mi se pare intr-adevar inedita. Singura porblema pe care cred ca o vor avea sunt costurile cu asigurarea securitatii....
    9 0
  • mare lucru daca se fura...n-ajungi mai departe de marginea orasului si ramai cu bateria in mana

    :))
    15 1
  • Pai da
    Si comisionul de retragere ramane neschimbat?
    6 0
  • Chiar dacă nu ajungi departe, este riscant oricum, să se plimbe așa la noi un i3 plin de bani? Sau de fapt nici nu trebuie furat, la destinație este așteptat cu toate sculele necesare "retragerii "
    6 1
  • Andrei
    In curand au aparut stiri despre Bugatti Gangloff , Pawel Czyżewski...arata in mare fel, chiar trebuie sa ai cateva bancomate!
    Arata foarte bine!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru