O nouă zi, un nou teaser: Audi prezintă silueta lui A8

de Cornel Șocariciu
Marti, 04.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nu trece o zi fără să aflăm noutăți despre viitoarea generație Audi A8. Astăzi, nemții au publicat o imagine cu silueta viitoarei nave-amiral. Pe 11 iulie aflăm toate detaliile și vedem și mașina.

Deși mai sunt doar câteva zile până la prezentarea oficială a noii generații Audi A8, nemții continuă să ofere diverse teasere. Ieri v-am arătat funcția pentru masajul picioarelor, iar astăzi vă oferim o forografie cu silueta viitorului A8.

Noua navă-amiral a producătorului german este gata să atace segmentul în care Clasa S și Seria 7 fac legea în ultima perioadă. Neamțul din Ingolstadt vrea să dea lumea pe spate cu ajutorul unor sisteme de asistare extrem de avansate.

Funcțiile sunt reunite sub denumirea "Traffic Jam Assist", iar mașina va fi capabilă să vireze, să accelereze și să frâneze fără intervenția șoferului. În plus, viitorul A8 va putea să decidă de unul singur când să schimbe banda de mers sau când să semnalizeze.

Urmareste Automarket
Pentru că sistemele oferite de Audi pot lua astfel de decizii, viitorul A8 va deveni un vehicul autonom de nivel 3.
În prezent, legislația din Europa nu permite circulația pe drumurile publice a unui astfel de vehicul, iar cel mai probabil, în primă fază, anumite funcții nu vor putea fi accesate de șoferi.

Noua generație Audi A8 va avea la bază arhitectura MLB Evo și va integra și un sistem micro-hibrid. Evenimentul dedicat prezentării noii generații Audi A8 are loc în 11 iulie la Barcelona. Cu detalii complete vom reveni imediat după debutul oficial.

Via | Audi

Comentarii (5)

  • Gigi zis transmisie
    Varianta actuala nu imi place sub nici o forma, noul model o sa fie mult mai frumos, mai urat de atat nu au cum sa-l faca.
    Epoca 2012-2017 mi s-a parut hidoasa la audi (a4 b8 facelift, a6 c7, a8)
    4 5
  • Mda, aceeasi silueta de 20 de ani incoace, absolut impresionant.
    14 3
  • Eu nu cred ca-l vor mai arata pe 11 iulie, la cate teasere au fost pana acum, cred ca pot incepe direct comenzile, fara drive test.
    9 0
  • Cineva
    Corect ! O epoca intunecata in ultima perioada la Audi cu exceptia TT si R8 care arata bine. Apogeul l-au atins cu generatiile 2005 -2009 la cam toate modelele.
    3 0
  • Cineva
    Corect ! O epoca intunecata in ultima perioada la Audi cu exceptia TT si R8 care arata bine. Apogeul l-au atins cu generatiile 2005 -2009 la cam toate modelele.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru