Opțiuni limitate pentru primii clienți Tesla Model 3: doar două variante de culoare și dimensiuni pentru jante

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla va limita puternic personalizarea primelor unități Model 3 pe care le va vinde, astfel încât clienții să aibă de ales doar între două culori exterioare pentru caroserie și două dimensiuni pentru jante.

Tesla și-a propus să înceapă producția de serie pentru noul Model 3 în a doua parte a acestui an, însă în ultima perioadă a anunțat o serie de decizii controversate pentru a-și putea respecta promisiunile. Știam deja că noul model nu va beneficia de așa-numita testare beta pentru a accelera procesul de producție, iar Elon Musk a anunțat o nouă măsura în această săptămână.

Astfel, în prima fază, configuratorul lui Model 3 va fi unul extrem de simplist și le va permite clienților să aleagă doar între două culori de caroserie și două dimensiuni de jante. "Trebuie doar să decizi ce culoare vrei și ce dimensiuni vor avea jantele, cel puțin pentru producția inițială", a declarat CEO-ul Elon Musk, care nu a menționat însă intervalul de timp în care numărul de opțiuni va deveni mai mare.

Clienții care au achitat deja un avans de 1.000 de dolari vor putea să-și configureze mașina începând de lună viitoare. Decizia are rolul de a permite celor de la Tesla să producă mai multe unități într-un interval mai scurt de timp, la fel ca și cea care prevede disponibilitatea modelului doar cu tracțiune spate, înainte de lansarea unei versiuni cu tracțiune integrală pe parcursul anului viitor.

Potrivit unor informații apărute anterior în presa internațională, Model 3 va avea o autonomie oficială de peste 344 de kilometri, însă producătorul nu menționează explicit dacă această valoare respectă standardele americane EPA. De asemenea, noul model va avea nevoie de 5.6 secunde pentru a ajunge de la 0 la 96 km/h, în timp ce portbagajul va avea o capacitate de circa 400 de litri.

La rândul său, unicul display disponibil va avea o diagonală de 15 inch.

Via Automotive News

Comentarii (4)

  • Domnu' Musk, un red-sport si jante pe 17", sa traiti!

    ...daca se poate, sa fie Ampera-e ....ca Model X, pfff, parca seamana din ce in ce mai mult a fi oferit din saracie. Cum, nu oferiti Ampera-e? Lasa ca au inceput sa vanda altii masini si mai putin vorbe.
    15 8
  • @vianu
    Din pacate pentru tine Ampera-E nu se va vinde oficial in Romania ,nici macar in Europa .
    7 8
  • @@vianu - o sa vina curand, 40.000 euro - http://www.auto-motor-und-sport.de/news/opel-ampera-e-2017-infos-daten-preise-marktstart-765522.html
    4 2
  • De unde si pana unde inventia asta cu doua culori exterioare pentru caroserie si doua dimensiuni pentru jante?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru