Până unde poate merge opulența unei mașini decapotabile: Bentley Continental GT Galene Edition este un iaht eșuat pe șosea

de Bogdan Mirică
Luni, 24.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru că suntem în mijlocul verii, Bentley a lansat o ediție specială a decapotabilei Continental GT. Modelul vine cu influențe serioase din lumea ambarcațiunilor de lux.

Divizia de personalizare Mulliner a celor de la Bentley este neobosită. Știe că trebuie să dea naștere unor mașini speciale pentru a goli conturile celor îndrăgostiți de marcă.

Cea mai recentă versiune specială are în prim plan modelul Continental GT Convertible, asta pentru că tot e vară și decapotabilele sunt la modă. Versiunea creată de Mulliner se numește Bentley Continental GT Convertible Galene Edition și a fost inspirată de iahturile de lux. Modelul a fost elaborat și cu sprijinul Princess Yachts, o companie britanică specializată în construcția ambarcațiunilor de acest tip

Exteriorul a fost vopsit în nuanța Glacier White și decorat cu linii albastre Sequin Blue. Acoperișul vopsit într-o nuanță mai închisă de albastru și jantele de 21 de inch, model Propeller, completează aspectul exterior al limuzinei.

Urmareste Automarket
Interiorul este decorat cu alcantara și piele de culoarea caroseriei, adică Glacier White.
La cerere, clienții pot opta pentru o pictură a lui Jaume Vilardell, care înfățișează pe planșa de bord un iaht luxos.

Nu putea lipsi nici lemnul, un corespondent puternic cu ambarcațiunile. Bentley a creat un finisaj nou pentru această ediție, denumit Pinstripe Walnut, și folosit pentru a decora portbagajul și pragurile.

Propulsia este asigurată de același motor V8 benzină, de 500 de cai putere și 660 de Nm. Bentey a anunțat că ediția specială va fi produsă în doar 30 de exemplare la nivel global. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru