Parlamentul va avea stație de încărcare pentru mașinile electrice: senatorii și deputații vor trebui să plătească pentru încărcarea mașinilor personale

de Petre Barac
Marti, 31.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Parlamentul României va fi dotat cu o stație de încărcare pentru autovehiculele electrice, potrivit unei decizii a Senatului.

Senatorii au avizat achiziționarea unei stații de încărcare pentru mașinile electrice. Aceștia urmează să decidă dacă vor cumpăra una mai ieftină, de 15.000 de euro, la care încărcarea este mai lentă, sau una mai scumpă, de 50.000 euro, dar la care încărcarea este rapidă.

Dacă pentru mașinile de serviciu nu vor plăti nimic, parlamentarii care vor dori să-și încarce mașinile personale la stația respectivă vor trebuie să plătească.

Senatul a făcut calculul necesar pentru achiziția stației de încărcare electrice și a rezultat că varianta optimă ar fi cea mai scumpă, care ar putea deservi mai multe tipuri de autovehicule.

Parcul auto al Parlamentului nu este dotat în prezent cu mașini electrice pentru parlamentari, dar dacă aceștia din urmă dețin mașini personale pe care doresc să le încarce la viitoarea stație vor trebui să suporte costurile.

Via Profit

Comentarii (7)

  • Ce cretinatate! O sa faca o statie de incarcare scumpa la care sa restrictioneze accesul doar pentru ei.
    Nu e nimic mai mult decat un lucru facut pentru imagine.
    Oricum nu va fi folosita.
    Toata lumea stie ca penalo-coruptii nu merg cu electrice.
    10 1
  • Ha! Ce glumă bună! Cică, senatorii și deputații vor plăti pentru utilizarea stației de încărcare! Când au plătit păduchii ăștia ceva? Ei doar fură.
    11 1
  • Scaune electrice. Gratis. Eu sunt pentru.
    14 0
  • cineva@dan_grc
    Din pacate, pot sa dau doar un like ideii tale...
    6 0
  • cineva
    Cu una singura nu faci treaba. Dureaza destul de mult pana se incarca o masina, nu e ca la pompa. Depinde cate masini electrice au in parc si cati vor vrea sa le incarce simultan...
    0 0
  • de principiu ideea e buna

    Da' achizitia unei electrice pentru un amarastean d'asta, ma scuzati, pentru un senator/parlamentar e nepractica. Pai daca ne uitam asa, la suprafata, pe reprezentanti ii gasim, vesnic, in teritoriu. Iar daca ii cauti prin filiale nu sunt pentru ca au treaba in Bucuresti. Dooh!

    Concluzia e ca mai mult sunt pe drumuri (nu nationale, ce's fraieri?)...Deci se vor achiziona electrice pentru....pentru...secretare! Care e si ele oameni si are respect pentru flora si fauna (din care fac parte).

    Deci? bani de la eu, mine si cu tine pentru clasa politrucilor

    PS sau vom regasi masinile astea chiar in teritoriu folosite de fiul/fiica/nepoata ori nepotu'
    3 0
  • @cineva
    Putem să dăm și mai mult decât un like. Dacă ne-am uni, am putea să le electrificăm noi scaunele, ca să fim în trend:)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru