Parteneriat: Jaguar Land Rover și BlackBerry vor lucra la un soft nou pentru viitoarele mașini ale grupului

de Petre Barac
Joi, 22.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar Land Rover și BlackBerry vor colabora pentru dezvoltarea unui nou soft care să fie folosit pe viitoarele modele din grupul auto. Într-o primă fază a parteneriatului, cele două companii vor introduce un nou sistem de infotainment.

Producătorii auto vor să dezvolte modele cât mai competitive, iar ultimele tendințe la nivel global ne arată că atenția lor se îndreaptă tot mai mult către tehnologii revoluționare, softuri noi, mașini autonome și conectate.

Cu această imagine în minte, mulți dintre ei își caută parteneri din afara industriei auto, în special în rândurile companiilor de tehnologie.

Un exemplu în acest sens este colaborarea dintre grupul britanic Jaguar Land Rover și canadienii de la BlackBerry.

Cele două companii vor colabora pentru dezvoltarea unui nou soft care să fie folosit pe viitoarele modele ale grupului auto. Într-o primă fază a parteneriatului, cele două companii vor introduce un nou sistem de infotainment.

“Producătorii auto precum Jaguar Land Rover și-au dat seama că trebuie să aibă un rol activ în dezvoltarea softurilor pentru mașinile lor,” a explicat John Wall, reprezentant BlackBerry.

Primele produse rezultate din parteneriatul JLR-BlackBerry ar urma să apară odată cu viitoarea generație a modelelor din grupul britanic.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru