Participare record la a patra întâlnire a clubului posesorilor de Dacia Duster din România

de Sebastian Toma
Marti, 19.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Clubul posesorilor de Dacia Duster din România a organizat, în weekend-ul precedent, cea de-a patra întâlnire. Aceasta a avut 100 de participanţi, împărţiţi în 38 de automobile.

Esential 38 de Dacia Duster au fost prezente la a patra întâlnire a posesorilor de Duster din România.
Dacia Duster, SUV-ul mărcii din Mioveni, are o bază de fani solidă, care se manifestă atât în România, cât şi în afara ţării. În cazul fanilor Duster din România, clubul posesorilor a organizat cea de-a patra întâlnire în weekendul 15-17 februarie 2013. Întâlnirea a fost organizată de Asociaţia Club Duster şi forumduster.ro, iar ediţia 2013 a marcat o participare record, de 38 de maşini şi peste 100 de participanţi. Participanţii au venit din toate colţurile ţării în localitatea Rau Sadului, judeţul Sibiu, pentru a se cunoaşte între ei şi pentru a afla mai multe despre propriile vehicule pe trasee off-road.

Ediţia din acest an a fost frecventată şi de echipele Clubului Duster 4x4 Everyone, care a concurat în ultimii doi ani în Campionatul Naţional de Off-Road. Alături de cele două Dustere de competiţie a participat un al treilea Duster, modificat de specialiştii Renault Technologie Roumanie.

În ceea ce priveşte participanţii, a patra reuniune a clubului posesorilor de Dacia Duster din România a vizat un traseu montan prin zăpadă şi gheaţă, un concurs contra-cronometru pe un circuit în teren denivelat şi o finală pe un traseu cu un grad de dificultate sporit.

Reuniunea s-a încheiat cu o serie de prezentări susţinute de Bosch (sponsor al evenimentului şi furnizor al Dacia), de şeful echipei de formatori tehnici din cadrul Direcţiei Inginerie Post-Vânzare Dacia şi de echipa Duster 4x4 Everyone. Reuniunile dusteriştilor sunt evenimente organizate de două ori pe an de Asociaţia Club Duster şi de forumduster.ro. Peste 1.700 de proprietari şi pasionaţi de Dacia Duster frecventează forumul, iar reuniunile au crescut ca interes şi număr de participanţi de la o ediţie la alta.

Via Dacia

Comentarii (4)

  • 38 de masini sunt intr-adevar o adunatura ce merita o stire ... daca stai cinci minute la universitate cred ca vezi mai multe (si toate au un scop comun - sa te duca din A in B)
    15 41
  • In fotografia ne 3 au facut cale intoarsa? Ha, au dat de zapada!
    5 30
  • @unckle
    Important e CUM si pe UNDE te duc din A in B. Adica trasee problematice pentru multe masini din segmentul Duster-ului... masini mult mai scumpe bineinteles.. masini ca ix35 sau kuga de exemplu. Vreau sa vad si eu in Romania mai mult de 38 de modele stranse de la concurenta in conditii similare si atunci jos palaria... pana atunci, ciocul mic!
    35 5
  • UN citat de pe Facebook Dacia Germania : Frank Gelijk Hatte schon sehr viele Automarken,aber Dacia ist sogar besser als die langweiligen unzuverlaessigen VW Schuesseln,Dacia ist der wahre Volkswagen!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Care inseamna in mare : Dacia este mai buna decat grupul nostru VW, de fapt Dacia este VW
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru