Pentru copilul din tine: Lego a pregătit un Bugatti Chiron din 3.599 de piese

de Cornel Șocariciu
Vineri, 01.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Colecția Lego Technic are de astăzi un nou membru: Bugatti Chiron. Macheta hypercar-ului din Molsheim conține 3.599 de piese și are o lungime de 56 de centimetri.

Lego a pregătit o surpriză pentru fanii din industria auto: o machetă la scara 1:8 a lui Bugatti Chiron. Pachetul pregătit de Lego are 3.599 de piese, face parte din colecția Lego Technic și are un preț 350 de dolari, echivalentul a 300 de euro.

Macheta lui Bugatti Chiron pregătită de specialiștii din cadrul Lego măsoară 56 de centimetri lungime, 25 de centimetri lățime și are o înălțime de 14 centimetri. Și pentru că avem în față un exemplar care face parte din colecția Lego Technic, trebuie să știți că motorul W16 integrează elemente mobile, iar aripa spate poate fi acționată cu ajutorul unei chei speciale.

Instrucțiunile pregătite de Lego vin și cu o mulțime de informații despre modul în care a luat naștere hypercar-ul din Molsheim. Fanii vor avea acces și la o serie de fișiere audio. În cadrul acestora, specialiștii Lego și oficialii Bugatti discută atât despre Chiron, cât și despre macheta hypercar-ului.

"Sunt impresionat de precizia și de rafinamentul cu care modelul Chiron a fost integrat în lumea Lego.

Sunt convins că atât fanii Lego, cât și fanii Bugatti vor iubi acest produs", a declarat Stephan Winkelmann, președintele Bugatti.

Comentarii (1)

  • 300 Euro ESTE O AVERE pentru o jucarie cand salariul meu este 210 Euro smecherilor.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru