Bugatti chiron

Vineri, 01 Martie | Industrie

Bugatti confirmă: succesorul motorului W16 va fi un V16 hibrid

Bugatti a confirmat oficial că legendarul motor W16 va fi înlocuit cu un V16 hibrid. Acest motor va fi prezent la succesorul lui Chiron.
Joi, 11 Ianuarie | Industrie

Bugatti a produs ultimul exemplar Chiron "standard"

Constructorul francez de automobile anunță că a produs ultimul exemplar Chiron obișnuit. Mașina a fost asamblată pentru un client din Canada și a fost configurată prin intermediul programului Sur Mesure.
Vineri, 08 Decembrie 2023 | Modele noi

Încă un exemplar unicat pentru Bugatti Chiron, inspirat de legendarul Type 57 Atlantic

Bugatti a prezentat un nou exemplar unicat pentru modelul său de performanță Chiron. De această dată, noul exemplar este inspirat de vechiul Type 57 Atlantic și a fost creat ca un cadou pentru o persoană care a împlinit 70 de ani.
Vineri, 17 Noiembrie 2023 | Modele noi

Bugatti prezintă al doilea exemplar Chiron Pur Sport Grand Prix, creat pentru un client din Singapore

Bugatti a dezvăluit oficial cel de-al doilea exemplar al lui Chiron Pur Sport Grand Prix. Acest exemplar este creat special pentru un client din Singapore.
Miercuri, 09 August 2023 | Modele noi

Prima imagine cu un nou exemplar Bugatti Chiron, finisat în aur

Bugatti a publicat o imagine oficială sugestivă cu un viitor exemplar special al hypercar-ului său, Chiron. Noua mașină este finisată în aur, iar aceasta va fi prezentată chiar mâine.
Vineri, 21 Iulie 2023 | Modele noi

Bugatti confirmă succesorul lui Chiron, un hypercar cu motor hibrid

Bugatti a confirmat oficial existența succesorului direct al lui Chiron. Noul model va fi un hypercar cu motor hibrid, iar acesta va fi ultimul Bugatti desenat de Achim Anscheidt.
Sambata, 03 Iunie 2023 | General

Bugatti a invitat 18 clienți să atingă viteza de 400 km/h la centrul spațial Kennedy

Bugatti a închiriat pista de 4.8 kilometri lungime a centrului spațial Kennedy pentru a le permite mai multor clienți să atingă viteza de 400 km/h.
Vineri, 17 Martie 2023 | Industrie

Dedicare dusă la extrem: Vopsirea unui Bugatti durează chiar și 700 de ore

Atenția la detalii este crucială atunci când construiești un Bugatti. Puțină lume știe că numai vopsirea unui exemplar poate dura chiar și 700 de ore.
Sambata, 05 Noiembrie 2022 | O lume nebuna

Când nu lansează mașini, Bugatti își răsfață clienții cu o șampanie de colecție

Bugatti și-a unit forțele cu Champagne Carbon și a dezvăluit o sticlă de șampanie personalizată, al cărei preț nu a fost anunțat.
Marti, 01 Februarie 2022 | General

Șoferul care a atins 417 km/h pe Autobahn, cu un Bugatti Chiron, riscă până la 2 ani de închisoare

Poliția din landul german Saxonia-Anhalt s-a autosesizat în cazul șoferului ceh care a atins 417 km/h pe celebra Autobahn, la volanul unui Bugatti Chiron, și a publicat clipul pe internet. Acesta ar putea primi până la doi ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.
Marti, 26 Octombrie 2021 | Industrie

Producția lui Bugatti Chiron se apropie de final. Francezii au mai puțin de 40 de exemplare disponibile

Producția hypercar-ului Bugatti Chiron se apropie de sfârșit. Constructorul din Molsheim are mai puțin de 40 de unități disponibile, toate fiind Pur Sport și Super Sport.
Marti, 30 Martie 2021 | Industrie

Bugatti a asamblat exemplarul Chiron cu numărul 300. Mașina aniversară este un Chiron Pur Sport

Constructorul francez de automobile a asamblat exemplarul Chiron cu numărul 300 la uzina din Molsheim. Mașina aniversară este un Chiron Pur Sport, al cărui producție este limitată la doar 60 de unități.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 16 Martie 2021 | Modele noi

Lansările Grupului Volkswagen în 2021: lista include ID.5, noua generație Fabia și un Bugatti misterios

Cu ocazia conferinței de presă anuale, gigantul german Volkswagen AG a confirmat lansările pe care le are programate în 2021. Lista include ID.5, noua generație Fabia, dar și o versiune misterioasă pe care o va primi Bugatti Chiron
Miercuri, 20 Ianuarie 2021 | Modele noi

Bugatti a livrat primul exemplar Chiron Pur Sport. Prețul pornește de la 3 milioane de euro

Bugatti a livrat primul Chiron Pur Sport unui client din Statele Unite ale Americii. Producția acestui model special este limitată la doar 60 de exemplare.
Miercuri, 25 Noiembrie 2020 | Modele noi

Bugatti Chiron Sport primește ediția limitată Les Légendes du Ciel: omagiu pentru primii piloți ai mărcii, care zburau în aviația franceză

Bugatti a lansat ediția limitată Les Légendes du Ciel pentru Chiron SPort ca omagiu pentru primii piloți care au testat modelele mărcii la începutul anilor 1900. Aceștia erau în același timp și piloți ai forțelor aeriene franceze.
Marti, 16 Iunie 2020 | General

Jacob & Co a lansat un ceas dedicat versiunii Bugatti Chiron Super Sport 300+: doar 18 unități și preț de 580.000 de dolari

Jacob & Co a lansat noul ceas de mână Twin Turbo Furious Bugatti 300+. Acesta a fost gândit pentru a marca performanța obținută de Chiron Super Sport 300+ și va fi fabricat în doar 18 unități.
Miercuri, 01 Aprilie 2020 | General

Ședință foto cu "Sfânta Treime" a gamei Bugatti: EB110, Veyron și Chiron au pozat în Dubai

Bugatti a realizat o ședință foto în Dubai cu trei hypercar-uri moderne. EB 110 Super Sport, Veyron Super Sport și Chiron au fost modelele alese de producătorul din Molsheim pentru această campanie de promovare.
Miercuri, 04 Martie 2020 | Modele noi

Bugatti a lansat noul Chiron Pur Sport: versiunea propune suspensii mai rigide și un comportament dinamic îmbunătățit

Bugatti a prezentat noul Chiron Pur Sport, un hypercar dezvoltat pentru a oferi performanțe mai bune pe circuit. Modelul va fi produs în 60 de unități, iar prețul de pornire anunțat de constructorul din Molsheim este de 3 milioane de euro fără taxe.
Luni, 10 Februarie 2020 | Modele noi

Bugatti Chiron R, surpriza producătorului din Molsheim: pachet aerodinamic nou pentru modelul pe care l-am putea vedea la Geneva

Bugatti va expune un hypercar nou în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Conform primelor informații, acesta va purta numele de Chiron R și va fi echipat cu un pachet aerodnamic nou. Tot la Geneva, Bugatti ar urma să expună și versiunea de producție La Voiture Noire.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu un viitor hypercar Bugatti: modelul va fi prezentat în cursul acestui an

Bugatti a publicat pe contul de Instagram o imagine teaser cu un nou hypercar. Modelul pregătit de constructorul din Molsheim va fi prezentat în 2020.

Tag-uri similare

Bugatti, Bugatti Veyron, bugatti chiron, louis chiron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru