Bugatti chiron

Duminica, 05 Noiembrie 2017 | Industrie

Cea mai rapidă mașină de serie din lume: Koenigsegg Agera RS a atins viteza de 447 km/h și așteaptă replica lui Bugatti Chiron

Koenigsegg Agera RS este cea mai rapidă mașină de serie din lume după ce a reușit să atingă o viteză medie de 447 km/h, în urma a două curse efectuate pe un drum închis între Las Vegas și orașul Pahrump din statul american Nevada.
Luni, 25 Septembrie 2017 | Industrie

Chiron are mare succes la vânzări: Bugatti inaugurează în Germania primul său showroom la standarde noi

Bugatti a deschis un showroom în Hamburg după ce hipercarul Chiron a avut vânzări foarte bune în oraș. Este primul showroom din Germania care beneficiază de un nou design Bugatti pentru magazinele de prezentare ale companiei.
Joi, 21 Septembrie 2017 | General

Cum filmezi un Bugatti Chiron care rulează cu 400 km/h? Simplu: cu un alt Chiron

Pentru că mulți s-au întrebat cum a reușit Bugatti să filmeze repriza 0-400-0 km/h a lui Chiron, oficialii din Molsheim au prezentat "mașina de asistență": un alt Bugatti Chiron.
Marti, 19 Septembrie 2017 | Modele noi

Noi detalii despre succesorul lui Chiron: noul model Bugatti va fi bazat pe conceptul Galibier și ar putea avea 4 uși

Succesorul lui Bugatti Chiron va fi bazat pe conceptul Galibier prezentat în 2009 și ar putea avea o caroserie cu 4 uși. O decizie finală va fi luată abia la sfârșitul lui 2018.
Duminica, 17 Septembrie 2017 | Modele noi

Urmașul lui Bugatti Chiron va fi dezvoltat din 2019: "Nu am decis încă dacă va avea propulsie electrificată"

Bugatti a vândut deja 300 dintre cele 500 de unități planificate pentru supercarul Chiron, astfel că producătorul va începe dezvoltarea unui urmaș în 2019.
Miercuri, 13 Septembrie 2017 | General

Bugatti Chiron a reușit o performanță impresionantă: 0-400-0 km/h în doar 42 de secunde (UPDATE VIDEO)

Bugatti Chiron a avut nevoie de doar 42 de secunde pentru repriza 0-400-0 km/h. La volanul hypercar-ului din Molsheim s-a aflat Juan Pablo Montoya, fost pilot de Formula 1.
Vineri, 21 Iulie 2017 | Modele noi

Bugatti Chiron nu scapă de electrificare: următoarea generație va avea propulsie hibridă

Bugatti Chiron va primi propulsie hibridă cu ocazia generației următoare, însă lansarea de peste 7 ani ar putea fi amânată în cazul în care constructorul decide să dezvolte încă un model.
Joi, 22 Iunie 2017 | General

Anvelopele stau în calea fericirii: Bugatti Chiron poate rula cu peste 480 km/h, dar pneurile nu fac față

Bugatti Chiron este o mașinărie complexă. Hypercar-ul din Molsheim este capabil de o viteză maximă de peste 480 km/h, dar cu anvelopele de acum, Chiron ar trebui să se mulțumească "doar" cu 450 km/h.
Luni, 06 Martie 2017 | GENEVA 2017

Ca pâinea caldă: Bugatti a vândut deja jumătate dintre cele 500 de exemplare Chiron. Unul e expus la Salonul de la Geneva

Deși costă 2.4 milioane de euro și deși niciun client nu a avut ocazia să testeze mașina, 250 de oameni cu conturi grase au decis să-și achiziționeze un exemplar Chiron în primul an de la prezentarea mașinii. Unul dintre ei își expune mașina la standul Bugatti de la Salonul Auto de la Geneva.
Sambata, 25 Februarie 2017 | General

Cristiano Ronaldo testează noul Bugatti Chiron înainte de a ajunge la primii săi clienți (VIDEO)

Bugatti a mers acasă la Cristiano Ronaldo pentru a-i oferi acestuia cheile de la noul Chiron. Fotbalistul a fost încântat de performanțele supercarului.
Joi, 22 Decembrie 2016 | Intern

SUV-urile de lux, la mare căutare în 2016 în România: 12 Bentley Bentayga vândute și trei precomenzi pentru Lamborghini Urus

2016 a fost un an excelent pentru mărcile de lux ale Grupului VW în România: cel mai scump SUV din lume a fost comandat în 2016 de 12 clienți români, Lamborghini așteaptă la rândul său un SUV pentru care au depus avans 3 clienți, iar oficialii Porsche Inter Auto au cereri implicit pentru Bugatti Chiron, mașină de 2.5 milioane de euro.
Vineri, 09 Decembrie 2016 | General

Raţionalizare în era modernă: producţia lui Bugatti Chiron va creşte, dar clienţii aşteaptă chiar şi 3 ani pentru a primi maşinile

Bugatti a anunţat că va creşte producţia celei mai puternice sportive din istorie, însă chiar şi aşa unii clienţi vor aştepta 3 ani pentru a intra în posesia cheilor lui Chiron.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 31 August 2016 | O lume nebuna

Macheta lui Bugatti Chiron este la fel de scumpă ca mașina reală: 10.500 de dolari pentru o replică

Bugatti Chiron are un preț astronomic dacă îl comparăm cu celelalte supercaruri. Prin urmare, și macheta lui Chiron va avea un preț fabulos pe lângă replicile în miniatură cu care suntem obișnuiți.
Vineri, 26 August 2016 | Modele noi

Când 1500 de cai nu ajung: Bugatti vrea o versiune hibridă a lui Chiron "pentru performanțe mai bune, nu pentru a conduce electric în oraș"

Deși sistemele de propulsie hibride sunt privite ca alternative eco mai curate la modelele cu propulsie clasică diesel sau pe benzină, cei de la Bugatti privesc problema complet diferit. În stil Porsche, dacă vreți.
Luni, 22 August 2016 | Economic

Bugatti Chiron este mană cerească: deși costă peste două milioane de euro, 200 de clienți au rezervat deja mașina

Bugatti s-a trezit cu o mulțime de cereri pentru noul Chiron, supercarul său de peste două milioane de euro. În doar șase luni aproape jumătate din producția de 500 de unități a fost rezervată.
Miercuri, 29 Iunie 2016 | General

Bugatti vrea să-şi bată propriul record de viteză pe şosea: Chiron va încerca să depăşească cei 431 km/h stabiliţi de Veyron

Bugatti va încerca să-şi doboare propriul record de viteză pe şosea de 431 km/h stabilit în 2010 cu Veyron Super Sport. De data aceasta, "arma" de atac va fi Bugatti Chiron.
Sambata, 25 Iunie 2016 | General

Demonstrație de forță: Bugatti Chiron a depășit cu 30 de km/h viteza maximă atinsă de cel mai rapid prototip din cursa de la Le Mans

Bugatti Chiron a atins 380 km/h pe linia dreaptă a circuitului La Sarthe înaintea începerii cursei de 24 de ore de la Le Mans. Cel mai rapid prototip Porsche a atins abia 333.9 km/h în cursă.
Joi, 16 Iunie 2016 | O lume nebuna

Duster pentru ai noştri, Bugatti Chiron pentru francezi. Ce maşini reprezintă ţările de la Euro 2016?

Ce maşini ar trebui să conducă 10 dintre cele 24 de echipe naţionale calificate la Euro 2016? Rezultatul este previzibil: României i-a revenit Dacia Duster.
Luni, 28 Martie 2016 | General

Supereroii au și ei mașinile lor: lista supercarurilor include un Bugatti Chiron pentru Superman și un BMW M2 pentru Batman

Eroii unor filme devenite celebre, cum sunt Batman, Superman, Spiderman, Hulk sau Iron Man, au nevoie de mobilitate. Am descoperit o listă a supercarurilor create special pentru eroii inspirați de benzi desenate.
Joi, 03 Martie 2016 | GENEVA 2016

GENEVA 2016 LIVE: Bugatti Chiron își etalează cei 1500 de cai la standul mărcii

Vedeta Salonului Auto. Acesta este titlul neoficial acordat de Automarket noului model Bugatti, în jurul căruia jurnaliștii s-au strâns ciorchine.

Tag-uri similare

Bugatti, Bugatti Veyron, bugatti chiron, louis chiron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru