Bugatti chiron

Luni, 02 Decembrie 2019 | Modele noi

Versiuni noi pentru Bugatti Chiron: Noire Sportive și Noire Elegance vor fi disponibile în doar 20 de unități

Bugatti a pregătit două versiuni noi pentru Chiron: Noire Sportive și Noire Elegance. În total, producătorul din Molsheim va dezvolta 20 de astfel de unități, iar prețul de pornire anunțat de oficialii mărcii este de 3 milioane de euro.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Intern

Singurul Bugatti Chiron în mărime naturală fabricat din piese Lego va putea fi admirat și în România începând cu 26 septembrie: modelul integrează peste un milion de piese Lego

Între 26 septembrie și 2 octombrie, pasionații de Lego și fanii industriei auto vor putea admira în showroom-ul eMag Băneasa singurul Bugatti Chiron în mărime naturală fabricat doar din piese Lego.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Modele noi

Prototipul cu care Bugatti a trecut de bariera celor 490 km/h va avea o versiune de producție: 30 de unități și preț de peste 4.6 milioane de euro

Bugatti a anunțat că lansează o versiune de producție a prototipului care a stabilit recordul de viteză de 490.48 km/h. Versiunea va fi limitată la 30 de unități, iar producția va începe în 2021.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Industrie

Un prototip al actualului Bugatti Chiron a stabilit un nou record de viteză: modelul din Molsheim a trecut de bariera celor 490 km/h

Un prototip al actualului Bugatti Chiron a reușit să ruleze cu 490.48 km/h. Hypercar-ul din Molsheim stabilește astfel un record pentru cea mai rapidă mașină de producție. În același timp, Bugatti devine primul producător care trece de bariera celor 483 km/h (300 de mile pe oră).
Miercuri, 06 Martie 2019 | GENEVA 2019

Mansory Centuria: primul tuning exterior pentru Bugatti Chiron propune accesorii de caroserie din fibră de carbon

Mansory a expus Centuria în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Proiectul tunerului german a avut în prim-plan hypercar-ul Bugatti Chiron, iar pachetul de exterior propune o mulțime de accesorii de caroserie din fibră de carbon.
Joi, 28 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Primele clipuri teaser cu versiunea modernă a lui Bugatti 57 SC Atlantic: modelul va fi produs într-un singur exemplar

Bugatti va expune o versiune modernă a legendarului 57 SC Atlantic în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Hypercar-ul va fi produs într-un singur exemplar, iar voci apropiate companiei spun că acesta a fost deja rezervat pentru suma de 16 milioane de euro.
Joi, 07 Februarie 2019 | Modele noi

Bugatti împlinește 110 ani și lansează o ediție specială bazată pe Chiron Sport: producția va fi limitată la 20 de unități

Bugatti a publicat primele imagini și detalii referitoare la ediția limitată Chiron Sport "110 ans Bugatti". Versiunea specială a fost dezvoltată pentru a sărbători 110 ani de la înființarea mărcii din Molsheim.
Luni, 10 Decembrie 2018 | General

Fără record de viteză pentru Bugatti Chiron: oficialii din Molsheim spun că performanța se poate măsura și în alte moduri

Stephan Winkelmann, CEO-ul Bugatti, a declarat că hypercar-ul Chiron nu va încerca să stabilească un record de viteză. Totodată, oficialul constructorului din Molsheim, infirmă zvonurile care anunțau dezvoltarea unei versiuni targa.
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Modele noi

Bugatti Chiron Super Sport ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva: producția nu va depăși 40 de unități

Bugatti dezvoltă o versiune specială pentru Chiron. Conform primelor informații, noua variantă poartă numele de Chiron Super Sport, iar prezentarea oficială ar urma să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul viitor.
Marti, 11 Septembrie 2018 | General

Zvonuri: Bugatti își dorește versiuni noi pentru Chiron. Superleggera, SS și Aperta sunt variantele pe care constructorul din Molsheim le-a luat în vizor

Surse apropiate Bugatti spun că producătorul din Molsheim pregătește versiuni noi pentru Chiron. Superleggera, SS și Aperta sunt cele trei variante pe care Bugatti ar urma să le introducă în următorii ani. Un hypercar electric dezvoltat cu ajutorul Porsche, Rimac și Dallara apare în planuri.
Joi, 30 August 2018 | O lume nebuna

Lego a construit un Bugatti Chiron în mărime naturală: mașina este funcțională și poate rula cu peste 20 km/h

Lego a lansat un Bugatti Chirion în mărime naturală. Modelul are un motor asamblat din peste 8.000 de piese Lego Technic și poate dezvolta 5.3 cai putere.
Luni, 30 Iulie 2018 | Modele noi

Primul teaser video cu Bugatti Divo: viitorul hypercar va fi prezentat în 24 august și va fi produs în doar 40 de unități

Bugatti a publicat primul teaser video cu viitorul hypercar Divo. Modelul va fi produs în 40 de unități, iar prețul a fost stabilit la 5 milioane de euro. Oficialii Bugatti spun că hypercar-ul va fi ușor, agil și va beneficia de un limbaj nou de design.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 26 Iulie 2018 | Modele noi

Bugatti Chiron, disponibil și cu plafon panoramic: opțiunea Sky View aduce un plus de diversitate

Bugatti a introdus opțiunea Sky View pentru Chiron, prin care hypercarul primește două panouri panoramice din sticlă pentru plafon.
Vineri, 01 Iunie 2018 | General

Pentru copilul din tine: Lego a pregătit un Bugatti Chiron din 3.599 de piese

Colecția Lego Technic are de astăzi un nou membru: Bugatti Chiron. Macheta hypercar-ului din Molsheim conține 3.599 de piese și are o lungime de 56 de centimetri.
Miercuri, 23 Mai 2018 | General

Bugatti are motive de sărbătoare: a produs 100 de exemplare Chiron

Bugatti desface șampania. Constructorul din Molsheim anunță că a produs 100 de unități Chiron din cele 500 programate. Exemplarul cu numărul 100 a fost comandat de un client din Orientul Mijlociu, iar prețul plătit se apropie de 2.85 de milioane de euro.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Bugatti Chiron Sport: performanțe asemănătoare cu versiunea de bază, masă totală redusă și agilitate sporită

Bugatti a prezentat noul Chiron Sport în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Hypercar-ul are o masă mai mică cu 18 kilograme, o suspensie mai ridigă și același W16 de 8.0 litri.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Teaser video pregătit de Bugatti: constructorul din Molsheim aduce la Geneva un Chiron special

Bugatti a publicat un teaser video cu surpriza pregătită pentru Salonul Auto de la Geneva. Conform zvonurilor, constructorul din Molsheim pregătește lansarea unui Chiron Super Sport.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Industrie

Un exemplar Bugatti Chiron a fost vândut cu 3.2 milioane de euro la o licitație: hipercarul are sub 1.000 de kilometri la bord

Un exemplar Bugatti Chiron cu mai puțin de 1.000 de kilometri la bord a fost vândut în cadrul unei licitații organizate de celebra casă RM Sotheby's. Prețul de achiziție: 3.2 milioane de euro, cu 800.000 de euro peste prețul de pornire al unui Chiron nou.
Joi, 21 Decembrie 2017 | Industrie

Țintă atinsă: Bugatti Chiron a ajuns la 70 de clienți în 2017

Bugatti a anunțat livrarea către clienți a 70 de modele Chiron în acest an, ținta pentru 2017 fiind atinsă.
Vineri, 08 Decembrie 2017 | Siguranta

Recall de lux: 47 de unități Bugatti Chiron, chemate în service pentru probleme de sudură la scaune

47 de unități Bugatti Chiron din întreaga lume sunt rechemate în service ca urmare a unor potențiale probleme de sudură la scaune, care pot determina schimbarea poziției la volan.

Tag-uri similare

Bugatti, Bugatti Veyron, bugatti chiron, louis chiron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru