Primul teaser cu un viitor hypercar Bugatti: modelul va fi prezentat în cursul acestui an

de Cornel Șocariciu
Marti, 07.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti a publicat pe contul de Instagram o imagine teaser cu un nou hypercar. Modelul pregătit de constructorul din Molsheim va fi prezentat în 2020.

Anul trecut a fost unul destul de aglomerat pentru Bugatti. Producătorul din Moslheim a prezentat La Voiture Noire, cea mai scumpă mașină nouă dezvoltată până acum, Centodieci, un model inspirat de legendarul EB110, dar și câteva ediții speciale pregătite având la baza hypercar-ul Chiron.

De asemenea, anul trecut, Bugatti a stabilit un nou record de viteză (490.48 km/h), iar prototipul cu care constructorul din Molsheim a reușit această performanță va primi o versiune de producție limitată la 30 de unități.

Acum, oficialii Bugatti au publicat pe contul de Instagram o fotografie teaser cu un nou hypercar pe care îl vom vedea în premieră în cursul acestui an.

Vezi această postare pe Instagram

2020. Year of the BUGATTI ____ @alexpenfold #BUGATTI

O postare distribuită de BUGATTI (@bugatti) pe

Reprezentanții companiei nu oferă detalii despre noul hypercar, însă în spatele fotografiei de pe Instagram s-ar putea ascunde un model dezvoltat având la bază Chiron.

În același timp, surse apropiate companiei spun că în cursul acestui an am putea face cunoștință cu versiunea de producție La Voiture Noire, prototipul expus anul trecut la Geneva nefiind unul funcțional.

În trecut, Stephan Winkelmann, CEO-ul Bugatti, a vorbit despre un viitor model electric, însă sunt șanse mici ca acesta să fie prezentat în cursul anului curent.

Comentarii (1)

  • Nu pare sa fie un SUV... ce trist... :(
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru