Mansory Centuria: primul tuning exterior pentru Bugatti Chiron propune accesorii de caroserie din fibră de carbon

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 06.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mansory a expus Centuria în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Proiectul tunerului german a avut în prim-plan hypercar-ul Bugatti Chiron, iar pachetul de exterior propune o mulțime de accesorii de caroserie din fibră de carbon.

Bugatti a expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva unicatul La Voiture Noire, cea mai scumpă mașină nouă din istorie. La o distanță de doar câteva standuri, tunerul german Mansory lansa pachetul Centuria pentu Bugatti Chiron.

Proiectul Mansory este primul care oferă accesorii noi pentru hypercar-ul din Molsheim. Mansory Centuria propune numeroase panouri din fibră de carbon la nivelul caroseriei. Pachetul exterior continuă cu spoilere noi atât în partea frontală, cât și în partea posterioară, și cu jante din aliaj cu un design special cu diametrul de 20 de inch pe puntea față, respectiv 21 de inch pe puntea spate.

Pachetul dezvoltat de Mansory propune și o priză de aer amplasată pe plafon, dar și praguri laterale cu un design nou. Kit-ul de exterior se încheie cu terminațiile sistemului de evacuare aranjate într-o formă nouă.

La interior, tema aleasă de Mansory a avut la bază nuanța Navy Blue. Aceasta a fost completată cu accesorii și elemente vopsite în nuanța Sky Blue.

Tunerul german nu anunță modificări în dreptul motorizării lui Chiron.

În aceste condiții, motorul W16 de 8.0 litri cu patru turbine integrat și pe Mansory Centuria propune 1.500 de cai putere și 1.600 Nm. Alături de pachetul pregătit pentru hypercar-ul din Molsheim, Mansory a expus la Geneva și Rolls-Royce Cullinan Billionaire.

Via | GTSpirit

Comentarii (2)

  • Mansory...sau profesionsitii cruciulitelor in parbriz si al galbenusurilor de ou kinder pe antena

    daca as fi Bugatti le-as interzice proprietarilor sa aduca modificari masinii pe care o cumpara. Daca vrei coviltir motorizat cu zdranganele din fibra si vopsea la tub poti alege orice model dar nu de la Bugatti
    10 1
  • Manelisti exista peste tot, nu doar la noi.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru