Bugatti Chiron Super Sport ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva: producția nu va depăși 40 de unități

de Cornel Șocariciu
Vineri, 19.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti dezvoltă o versiune specială pentru Chiron. Conform primelor informații, noua variantă poartă numele de Chiron Super Sport, iar prezentarea oficială ar urma să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul viitor.

În urmă cu câteva săptămâni, Bugatti a prezentat noul Divo, un hypercar bazat pe Chiron. Evenimentul a avut loc cu ocazia Montery Car Week din California, SUA. Tot atunci, o serie de voci apropiate companiei au declarat că producătorul din Molsheim pregătește câteva ediții speciale pentru Chiron.

O serie de schițe cu prima versiune specială a lui Chiron au fost deja prezentate în fața celor care au ales să comande noul Divo, iar reacția acestora a fost una pe măsură: mașina este o "adevărată rachetă sol-sol".

Conform informațiilor, versiunea pe care Bugatti o pregătește poartă numele de Chiron Super Sport (SS), iar evenimentul de prezentare va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie 2019. Mai mult decât atât, viitorul Chiron SS ar urma să fie asamblat în maxim 40 de exemplare, în timp ce numărul minim de unități a fost stabilit la 20.

Pe lista producătorul din Molsheim apare și o variantă Superleggera, dar și o versiune targa denumită Chiron Aperta.

Surse apropiate companiei mai spun că oficialii Bugatti discută cu Porsche, Rimac și Dallara pentru lansarea unui hypercar electric.

Via | Thesupercarblog

Comentarii (1)

  • Oare vor face mai multe ediții super mega limitate decât Veyron ? Ultima variantă de Chiron ar trebui construită în maxim un exemplar, peste câțiva ani.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru