Bugatti Chiron R, surpriza producătorului din Molsheim: pachet aerodinamic nou pentru modelul pe care l-am putea vedea la Geneva

de Cornel Șocariciu
Luni, 10.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti va expune un hypercar nou în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Conform primelor informații, acesta va purta numele de Chiron R și va fi echipat cu un pachet aerodnamic nou. Tot la Geneva, Bugatti ar urma să expună și versiunea de producție La Voiture Noire.

În urmă cu câteva săptămâni, Bugatti a publicat o imagine teaser care anunța debutul unui nou hypercar. Oficialii producătorului din Molsheim nu au oferit detalii suplimentare despre viitorul model, însă un raport recent menționează că Bugatti pregătește Chiron R.

Noua versiune ar urma să fie expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie, iar conform surselor, hypercar-ul va primi un pachet aerodinamic nou. Modificările pregătite de constructorul din Molsheim ar urma să includă și o aripă spate fixă, element menit să îmbunătățească comportamentul dinamic al lui Chiron.

Tot în cadrul Salonului Auto de la Geneva, Bugatti ar urma să expună și versiunea de producție La Voiture Noire, prototipul prezentat anul trecut în timpul evenimentului elvețian nefiind unul funcțional.

Cel mai probabil, în cadrul standului Bugatti de la Geneva, fanii ar putea admira și Super Sport 300+, versiunea de serie a prototipului care anul trecut a stabilit un nou record de viteză (490.48 km/h).

Conform producătorului din Molsheim, Chiron Super Sport 300+ va fi produs în doar 30 de unități.

Vezi această postare pe Instagram

2020. Year of the BUGATTI ____ @alexpenfold #BUGATTI

O postare distribuită de BUGATTI (@bugatti) pe

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru