Geneva 2020

Marti, 03 Martie 2020 | Modele noi

Constructorul de nișă Morgan a lansat noul Plus Four: arhitectură din aluminiu și motor turbo de 2.0 litri

Morgan a prezentat noul Plus Four. Modelul construit pe o arhitectură din aluminiu este disponibil cu un motor de 2.0 litri turbo cu 258 CP și 400 Nm.
Marti, 03 Martie 2020 | Concepte

BMW a prezentat noul Concept i4: 530 CP și autonomie de până la 600 de kilometri. Versiunea de serie va fi produsă începând cu 2021

BMW a publicat primele fotografii și informații referitoare la Concept i4. Prototipul electric va sta la baza viitorului BMW i4, un Gran Coupe cu 530 de cai putere și autonomie de până la 600 de kilometri.
Luni, 02 Martie 2020 | General

Peugeot 208 este Mașina Anului 2020 în Europa: modelul de clasă mică a învins modele precum Porsche Taycan sau Ford Puma

Juriul European Car of the Year a acordat titlul Mașina Anului 2020 în Europa noii generații Peugeot 208. Podiumul a fost completat de Tesla Model 3 și Porsche Taycan.
Luni, 02 Martie 2020 | Modele noi

Teasere noi cu viitorul Mercedes-Benz Clasa E facelift: modelul de clasă mare va fi prezentat în 3 martie

Mercedes-Benz a publicat două teasere video cu viitorul Clasa E facelift. Conform reprezentanților constructorului german, prezentarea va avea loc în cursul zilei de 3 martie.
Sambata, 29 Februarie 2020 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Porsche 911 Turbo S: modelul va fi prezentat în 3 martie

Porsche a publicat prima imagine teaser cu viitorul 911 Turbo S. Modelul va fi prezentat în 3 martie, iar conform unui raport recent, unitatea de 3.8 litri va oferi cel puțin 620 de cai putere.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Modele noi

Primul teaser video pentru viitorul Mercedes-Benz Clasa E facelift: modelul producătorului german va debuta în 3 martie și va avea motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid

Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu viitorul Clasa E facelift. Nemții pregătesc mici modificări estetice, sisteme de conducere semi-autonomă și motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid. Prezentarea modelului va avea loc în 3 martie.
Joi, 27 Februarie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat noile Golf GTI, GTD și GTE: motoare cu puteri de până la 245 de cai și accesorii speciale pentru exterior și interior

Noul Volkswagen Golf a primit trei versiuni de performanță: GTI, GTD și GTE. Nemții propun un motor pe benzină de 245 CP, o versiune diesel cu 200 CP și o variantă plug-in hybrid cu 245 CP. Aceasta din urmă promite o autonomie electrică de până la 60 de kilometri.
Miercuri, 26 Februarie 2020 | Modele noi

Mercedes a prezentat noul AMG GLA 45 4Matic+: motor de 2.0 litri în versiuni de 387 CP și 421 CP

Mercedes a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul AMG GLA 45 4Matic+. SUV-ul de performanță va fi expus la Geneva și este disponibil cu motorul pe benzină de 2.0 litri în versiuni de 387 CP și 421 CP.
Marti, 25 Februarie 2020 | Modele noi

Viitorul Audi A3 va putea fi comandat cu tapițerie produsă din sticle de plastic reciclate: noua generație a modelului german debutează la Geneva

Noua generație Audi A3 Sportback va putea fi comandată și cu o tapițerie produsă din sticle de plastic reciclate. Conform oficialilor producătorului german, până la 89% din materialele textile utilizate pentru viitorul A3 vor putea fi fabricate din astfel de produse.
Marti, 25 Februarie 2020 | General

Divizia Q a pregătit accesorii speciale pentru Aston Martin DBX: SUV-ul poate fi comandat cu o consolă centrală fabricată din 280 de straturi din fibră de carbon

Aston Martin va expune la Geneva un DBX dezvoltat cu ajutorul diviziei Q. Britanicii au pregătit accesorii speciale de caroserie și de interior. În centrul atenției se află elementele realizate din 280 de straturi de fibră de carbon.
Marti, 25 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a prezentat noul Touareg R: primul model plug-in hybrid din gama de performanță a constructorului german are 462 CP

Volkswagen Touareg R va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noul SUV de performanță va fi echipat cu un sistem plug-in hybrid capabil să ofere un total de 462 de cai putere și 700 Nm.
Luni, 24 Februarie 2020 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul model Morgan: motor cu patru cilindri și transmisie manuală

Morgan a publicat o imagine teaser care anunță lansarea unui nou model dezvoltat pe arhitectura din aluminiu CX-Generation. Acesta va miza pe un motor pe benzină cu patru cilindri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 Februarie 2020 | Modele noi

Teaser misterios din partea Alfa Romeo: italienii ar putea lansa ediția specială Giulia GTA cu 620 CP

Alfa Romeo a publicat un teaser video pe contul de Twitter. Conform surselor, producătorul italian va lansa la Genva ediția specială Giulia GTA cu motor V6 și 620 CP.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea de serie a conceptului Cupra Formentor debutează la Geneva: modelul va miza pe un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 245 CP

Cupra Formentor, primul model de sine stătător dezvoltat de divizia de performanță a brand-ului Seat, va fi prezentat la Geneva. Modelul va miza pe un sistem plug-in hybrid pe care producătorul ar urma să-l "împrumute" de pe noul Cupra Leon eHybrid.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa E facelift va fi expus la Geneva: modelul de clasă mare va fi disponibil cu motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid

Mercedes-Benz Clasa E va fi prezentat oficial în 3 martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul producătorului german va fi echipat cu tehnologii noi de siguranță și conducere semi-autonomă, în timp ce gama de motorizări va include atât unități mild-hybrid, cât și versiuni plug-in hybrid.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Modele noi

Acesta este noul Cupra Leon: modelul de performanță oferă până la 310 CP și poate fi comandat și în versiune plug-in hybrid

Cupra a prezentat noua versiune de performanță a modelului de clasă compactă Leon. Pentru prima dată, Cupra Leon va fi disponibil într-o versiune plug-in hybrid cu 245 CP, dar și într-o variantă de top cu 310 CP.
Miercuri, 12 Februarie 2020 | Modele noi

Primele imagini teaser cu viitorul Hyundai i30 facelift: modelul de clasă compactă debutează la Geneva

Hyundai i30 facelift va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Producătorul asiatic pregătește atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior. În premieră, nivelul de echipare N Line va fi disponibil și pe varianta break.
Marti, 11 Februarie 2020 | Modele noi

Schițe oficiale cu viitoarea generație Kia Sorento: asiaticii oferă detalii de exterior, dar și primele imagini cu interiorul noului SUV

Kia a publicat o serie de schițe cu viitoarea generație Sorento. Modelul va fi prezentat la Geneva, iar conform unor surse, clienții vor putea opta și pentru o versiune plug-in hybrid.
Luni, 10 Februarie 2020 | Modele noi

Bugatti Chiron R, surpriza producătorului din Molsheim: pachet aerodinamic nou pentru modelul pe care l-am putea vedea la Geneva

Bugatti va expune un hypercar nou în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Conform primelor informații, acesta va purta numele de Chiron R și va fi echipat cu un pachet aerodnamic nou. Tot la Geneva, Bugatti ar urma să expună și versiunea de producție La Voiture Noire.
Marti, 04 Februarie 2020 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Hyundai i20: modificări exterioare minore, dar mai mult spațiu pentru pasageri

Hyundai ar putea lansa noua generație i20 în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul de segment B va avea o lungime mai mare comparativ cu actuala versiune și va oferi mai mult spațiu pentru pasagerii din spate.

Tag-uri similare

Skoda, skoda kamiq, kamiq, geneva 2020, kamiq scoutline, skoda kamiq scoutline
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru