Teasere noi cu viitorul Mercedes-Benz Clasa E facelift: modelul de clasă mare va fi prezentat în 3 martie

de Cornel Șocariciu
Luni, 02.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat două teasere video cu viitorul Clasa E facelift. Conform reprezentanților constructorului german, prezentarea va avea loc în cursul zilei de 3 martie.

Mercedes-Benz pregătește un eveniment special pentru lansarea lui Clasa E facelift. Nemții vor organiza o conferință de presă care va fi difuzată online în 3 martie, această soluție fiind aleasă ca urmare a deciziei organizatorilor Salonului Auto de la Geneva de a anula evenimentul elvețian.

Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, producătorul din Stuttgart a publicat două teasere video care anunță lansarea lui Clasa E facelift. Primul dintre acestea oferă mici detalii de caroserie și câteva cadre cu noul instrumentar digital de bord, în timp ce al doilea aduce în prim-plan versiunea All-Terrain.

Până în acest moment știm că viitorul Mercedes-Benz Clasa E facelift va miza pe un design ușor restilizat și pe un interior mult îmbunătățit. Nemții vor introduce sistemul de infotainment MBUX, dar și o serie de tehnologii de conducere semi-autonomă.

În ceea ce privește gama de motorizări, viitorul Clasa E facelift ar urma să beneficieze de o serie de versiuni noi echipate cu sisteme mild-hybrid și plug-in hybrid.

Mercedes-Benz va introduce un motor pe benzină de 2.0 litri echipat cu sistemul EQ Boost la 48V care va oferi un total de 268 de cai putere. Cei care își doresc o motorizare cu șase cilindri vor putea opta pentru un propulsor de 3.0 litri echipat cu același sistem EQ Boost. În acest caz, puterea de top anunțată de nemți va fi de 362 CP. Pe lista motorizărilor se află și un plug-in hybrid diesel+electric echipat cu o baterie generoasă capabilă să ofere o autonomie de peste 100 de kilometri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru