Bugatti Chiron, disponibil și cu plafon panoramic: opțiunea Sky View aduce un plus de diversitate

de Daniel Popescu
Joi, 26.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti a introdus opțiunea Sky View pentru Chiron, prin care hypercarul primește două panouri panoramice din sticlă pentru plafon.

Bugatti a anunțat lansarea unei noi opțiuni pentru Chiron cu scopul de a diversifica alegerile clienților. Hypercarul poate fi comandat acum și cu opțiunea Sky View, care presupune montarea a două panouri de sticlă pe plafon, pentru ca acesta să devină panoramic.

Fiecare panou are dimensiunile 65x44 centimetri și este construit din sticlă laminată cu 4 straturi intermediare. Această configurație a permis celor de la Bugatti să blocheze razele ultraviolete ale soarelui și să filtreze zgomotul produs de vânt. De asemenea, cele două panouri au o tentă ușor fumurie pentru ca persoanele aflate în exteriorul mașinii să nu poată vedea prin acestea.

Bugatti susține că modificările aduse nu afectează în niciun fel duritatea plafonului sau structura de rezistență a șasiului, însă pe de altă parte nu menționează dacă masa totală a mașinii este mai mare în urma acestei operațiuni.

Pe lângă vizibilitatea sporită, introducerea celor două panouri asigură un spațiu suplimentar la cap de 2.7 cm pentru șofer și pasager, ca urmare a faptului că sticla este mai subțire decât plafonul.

Bugatti Chiron cu Sky View va putea fi văzut în public cu ocazia evenimentului exclusivist Monterey Car Week care va avea loc în California la sfârșitul lunii august.

Via Bugatti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru