Porsche 911 facelift: primele imagini și detalii cu modificările sportivei germane

de Bogdan Mirică
Marti, 21.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche va dezvălui în toamna acestui an o serie de modificări aplicate modelului 911. Faceliftul va include modificări estetice discrete și motoare ceva mai puternice.

Toamna acestui an ne va aduce un facelift pentru actuala generație a modelului Porsche 911. Privit întotdeauna ca un simbol al brandului din Stuttgart, 911 va beneficia de o serie de modificări atractive, menite să mențină treaz interesul publicuui până când vom face cunoștință cu noua generație, programată pentru debut în 2018.

Faceliftul din această toamnă va aduce o serie de modificări estetice, anticipate deja de imaginile publicate de Porsche cu un prototip aflat în curs de testare în Africa de Sud.

La nivel estetic, faceliftul va presupune un spoiler revizuit, prize de aer ceva mai mari, lumini LED modificate pentru rularea pe timp de zi și blocuri optice care păstrează forma clasică consacrată, dar își modifică designul interior. Același lucru și pentru stopuri, iar oglinzile laterale primesc semnalizare cu LED.

Esential 415 cai putere ar urma să dezvolte noul Porsche 911 Carrera S facelift.
2018 este anul în care se va lansa noua generație Porsche 911.
Interiorul va fi îmbunătățit cu ajutorul noului sistem multimedia, instalat deja pe Cayenne facelift.

Deși nu există foarte multe detalii despre motorizări, Autocar susține că modelul de bază, versiunea 911 Carrera va beneficia de un nou propulsor turbo, cu șase cilindri și o capacitate mai mică de 3.0 litri, care va fi capabil să dezvolte aproximativ 365 de cai putere.

În cazul versiunii intermediare, 911 Carrera S, puterea totală va sări de aproximativ 415 cai. Chiar și în aceste condiții, consumul și emisiile de CO2 vor fi reduse considerabil.

Comentarii (4)

  • Posesor pe 991
    Vrem un model nou nu facelift ! Arata invechit !!!!
    8 21
  • daca pentru tine perioada 2012-2015 a trecut foarte greu si te-ai obisnuit prea tare cu al tau 911 991, atunci poate ti se pare invechit.
    mie mi se pare inca proaspata generatia actuala
    ori poti sa te teleportezi in 2018 si sa cumperi noul 911 ***, care nu va fi mai mult de 25% diferit fata de 991 si va arata foarte similar, deci surpriza
    8 1
  • Like de la cei care nu mai stiu cate facelifturi a avut 911 din 2012 incoace... ca eu deja nu le mai deosebesc.

    Cand POSESORUL de 911 a zis ca vrea un model nou stiu la ce se referea.
    911 a avut mereu modele noi, uitati-va de exemplu la modelul din 04-12, la fiecare generatie a fost diferit si a mai avut cate un facelift.
    Dar deja 911-le lansat in 2012 a fost foarte frumos, insa din 2012 pana in 2015 deja cam odata la 6 luni au tot lansat un facelift...
    3 2
  • da-mi niste link-uri, ca poate nu imi amintesc, poate te referi la diferite versiuni lansate de-a lungul timpului, ca sunt mai multe si usor diferite ca design, si de aia par facelift-uri

    http://www.porsche.com/international/_romania_/models/911/
    uita-te la primul 911 carrera care apare acolo, in coltul stanga-sus si o sa vezi ca arata ca la aparitia oficiala pe net de la finalul lui '11

    daca i se pare asa vechi 911 991 poate sa caute 918 second, e treaba lui
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru