Presa germană: Alfa Romeo va lansa şapte modele noi până în 2018

de Sebastian Toma
Luni, 24.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo va primi un nou plan de restructurare. De data aceasta, marca italiană se va pregăti pentru a lansa şapte modele noi până în 2018, titrează nemţii de la Auto Bild citând surse din cadrul concernului Fiat Chrysler Automobiles.

Esential 500 de mii de unităţi pe an ar fi ţinta de vânzări a mărcii Alfa Romeo. De cinci ori mai mult decât au reuşit să vândă în 2013.
Alfa Romeo va primi şapte modele noi în următorii ani, anunţă germanii de la Auto Bild. Marca italiană va beneficia de aceste lansări în vederea creşterii vânzărilor în vederea revenirii la profit. Pentru ca Alfa Romeo să-şi realizeze revenirea, experţii din industrie spun că vânzările acestora trebuie să crească de cinci ori faţă de rezultatele din 2013. Planul stabilit pentru marca italiană prevede lansarea unei decapotabile numite Spider până în 2016, urmată de versiunile berlină şi break ale modelelor Giulia şi Alfetta în 2017, respectiv 2018. În timp ce modelul Giulia se va lupta în segmentul premium al clasei medii, Alfetta va fi rivalul mărcilor premium din segmentul E.

Alfa Romeo lucrează la o nouă platformă, numită Giorgio

Versiunea decapotabilă a lui Alfa Romeo 4C se anunţă a fi unul dintre cele mai interesante modele ale mărcii italiene oferite în istoria modernă.

Pe lista de lansări de la Alfa Romeo se numără şi două crossovere, care vor fi SUV-uri.

Unul dintre modele va fi un SUV compact, pe când al doilea va aparţine segmentului D sau E. Cele două modele vor fi lansate în 2017, respectiv 2018, anunţă publicaţia germană. Cu excepţia crossoverelor, Alfa Romeo va lansa noile sale modele pe o platformă nouă, cu tracţiune spate. Acea arhitectură se numeşte Giorgio. Cel mai probabil, modelele MiTo şi Giulietta nu vor primi succesori la fel de repede precum erau prevăzuţi iniţial, existând posibilitatea ca ambele modele să fie scoase din producţie fără a mai fi înlocuite odată cu încheierea ciclului de viaţă.

Sergio Marchionne va prezenta în 2014 un nou plan de relansare a mărcii Alfa Romeo

Urmareste Automarket
Alfa Romeo a vândut apoape 100.000 de unităţi în 2013, dar Fiat Chrysler Automobiles, proprietarul mărcii milaneze, aşteaptă vânzări de 500.000 de unităţi pe an. Sursa anonimă din cadrul concernului respectiv nu le-a precizat nemţilor de la Auto Bild data limită până când Alfa Romeo trebuie să obţină rezultatele de vânzări aşteptate. Reprezentanţii Fiat Chrysler Automobiles au refuzat să comenteze informaţiile prezentate de nemţi, preferând să aştepte până la dezvelirea noului plan industrial al mărcii, programată pe 6 mai anul curent.

Via AutomotiveNews (înreg.) | AutoBild

Comentarii (9)

  • Blowfish
    Din ciclul sa radem cu Alfa si cu Romeo!
    12 34
  • frumoase, sportive...dar nefiabile, niste jucarii, ce sa mai vorbim, depinde ce vei in viata de la o masina, e doar pt pasionati
    6 16
  • ...vrei...
    am condus doua pana acum, si amandoua cu probleme la un nr de km, la care alte marci sunt ok
    Italienii sunt un fel de...chinezii Europei in materie de auto.
    6 19
  • sigur, ferrari, lamborghini, pagani, maserati sunt niste chinezarii pe linga restul automobilelor.
    13 1
  • mai rasfoiti dictionarul si vedeti ce inseamna fiabilitate
    motoarele italiene sunt destul de ok, cele de serie, dar masina nu inseamna doar motorul, trebuie s-o priviti in ansamblu
    chiar sunt chinezi, raportat la nivel de intreg
    masinile enumerate mai sus, mai...@ALFA, au motoare, dar nu asta-i problema, ti-ai pus vreodata intrebarea cat de fiabile sunt, ai mers cu vreun Ferrari, Pagani, etc destul de multi km...300-500 mii sa vezi daca rezista atat, s-ar putea sa ai o surpriza, astea baiete, si restul negativilor, sunt masini de weekend, si credeti-ma ca le vad in realitate, mai mult decat le urmariti voi in reviste, sunt facute ptr o cursa relativ scurta, o plimbarica...si atat: AU PERFORMANTE, NU FIABILITATE, FIABILITATEA SE MASOARA IN TIMP
    ciao!
    3 7
  • am uitat...e plina lumea de masini italienesti fiabile, au si vanzari record, aia de la service cred nici n-au de lucru, au si uitat sa-si faca meseria bietii de ei
    4 7
  • @ celor de mai sus
    Vorbiti dintr-o istorie de mult apusa , daca ati vazut fiabilitatea slaba ati avut rable uzate de nemti sau italieni si luate de romani de bune.
    am giulieta noua si nicio problema cu ea, iar dupa cum se comporta nu ma astept sa am nici in viitor
    5 3
  • VERONA
    ESTI NAIV @ DACA ITI DAI DEJA CU PAREREA CAND MASINA E...NOUA
    BAFTA!
    4 3
  • Brembo
    Da,da,toti trebuie sa ne luam porcariile alea de Golf si Passat....cele mai bune masini din lume.Toata lumea ce are 1,2 TSI sau 1,4 TSI stie cat de fiabili sunt Vw in ultima vreme.Forza Alfa!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru