Preţuri Jeep Grand Cherokee facelift în România: start de la 54.000 euro

de Sebastian Toma
Joi, 18.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Importatorul Jeep în România a anunţat preţurile lui Grand Cherokee facelift pe piaţa internă. Cea mai ieftină versiune pleacă de la 54.000 de euro, pe când versiunea de performanţă, SRT8, pleacă de la 83.000 euro.

Esential 7.5 litri la sută este consumul mediu declarat al versiunii diesel a lui Jeep Grand Cherokee facelift.
Jeep Grand Cherokee facelift este disponibil şi pe piaţa din România. Versiunea de bază, echipată cu un motor diesel V6 de 3.0 litri şi 250 CP, pleacă de la 54.000 de euro. Motorizarea este preluată şi de versiunile de echipare superioare, numite Overland şi Summit, care costă 64.000, respectiv 69.000 de euro. Clienţii din România pot comanda şi versiunea modificată de divizia SRT, care are un motor V8 HEMI de 6.4 litri şi 468 CP, care pleacă de la 83.000 de euro. Motorizarea V6 diesel are un consum mediu de 7.5 litri la sută şi este oferită doar în compania unei automate cu opt trepte, realizate de ZF. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h este realizată în 8.2 secunde, pe când viteza maximă este de 202 km/h.

Lista de dotări standard, corespondente nivelului de echipare Limited, includ faruri bi-xenon cu aprindere şi reglare automată, spălător de faruri, sistem Uconnect cu Bluetooth şi comezi vocale, sistem multimedia cu ecran tactil de 8.4 inch, sistem audio Hi-Fi Premium Alpine de 506W cu 9.1 canale, acces fără cheie, climatizare automată pe două zone, cruise control şi multe altele.

Sistemul de tracţiune integrală Quadra Trac II, cu diferenţial axa faţă şi axa spate nu lipseşte din lista de dotări standard, după cum este şi cazul ESP-ului, a sistemului de control al tracţiunii Selec-Terain, a tapiţeriei din piele şi altor echipamente. Modelul se mândreşte şi cu jante din aliaj cu diametrul de 18 inch în standard, ţeavă de eşapament cu ieşire dublă, cromată, tetiere posterioare active, windowbag-uri şi numeroase elmente de siguranţă.

Urmareste Automarket
Importatorul mărcii în România are şi un preţ special de lansare pentru Jeep Grand Cherokee facelift, cea mai ieftină versiune costând 48.600 euro cu TVA inclus.
Toate versiunile de echipare sunt incluse în ofertă, versiunea SRT8 având un preţ de lansare de 74.700 euro cu TVA inclus. Oferta de lansare este valabilă în limita stocului disponibil şi este valabilă o perioadă limitată de timp.

Jeep Grand Cherokee facelift vs. CONCURENŢA DIRECTĂ

MODEL/VERSIUNE PUTERE
(CP) 
CONSUM MIXT
(l/100 km) 
ACCELERAŢIE 0-100
(secunde) 
PREŢ DE LISTĂ*
(Euro, cu TVA) 
Jeep Grand Cherokee facelift
3.0D V6 AT8 Limited
250 7.5 8.2 54.000
Nissan Pathfinder
3.0 dCi 7locuri LE
231 9.3 8.9 54.680
Volkswagen Touareg
3.0 V6 TDI BlueMotion tech auto 4wd
245 7.2 7.6 46.083
*preţuri de listă, fără oferte de sezon şi promoţii

Via Jeep

Comentarii (12)

  • Mecong
    Imi place foarte mult faceliftul lui G.Cherokee.Are design masculin si impunator,personal il gasesc mai reusit decat x5,ML,Q7.
    28 14
  • Gigelix
    poza 113: in loc de gauche scrie gauch trolol
    6 4
  • Deja am vazut doua cu nr rosii doar azi, intr-un sfert de ora. Saracie mare in Romania.
    22 1
  • cand spaga vine usor, cine se mai uita la 50-60 mii euro
    19 2
  • Jeepuletz
    Oare acesta va trece testul ELANULUI?
    17 7
  • Jeep-ul nu vorbeste franceza
    13 0
  • constantin
    Si in Constanta am vazut unul pe alb dar inmatriculat,seamana cu audi
    4 7
  • @jeepuletz
    nu pt ca are aceeasi platforma
    9 8
  • Adrian
    Mi se pare un pret prea mare pt. un Jeep. La banii aia poti cumpara Q7, ML, X5, Touareg care sunt mai bune din orice pct. de vedere. (X5 e mai slab la capitolul offroad dar recupereaza pe sosea fiind cel mai bun din clasa la manevrabilitate si stabilitate).
    Pretul lui corect ar fi la nivel cu Touareg. Nu merita mai mult de 40- 45 de mii (full) nici Touareg nici Jeep.
    Si cand ma gandesc ca sunt unii care isi configureaza un Touareg pe la 80 de mii :))) ....mare prostie.
    Hai sa zic ca SRT-ul este ceva mai deosebit...dar pe la un 60 de mii maxim cu toata lista de optionale. Am vazut ca unul bine dotat sare de 100 de mii. Total nejustificata suma.
    Singurul SUV cu traditie care isi justifica banii este Range Rover. Iar daca nu iti plac masinile patratoase alegi Porsche Cayenne care si el face banii. Au un pret mare si ele dar cand esti cel mai bun iti permiti sa ceri mai mult fata de ceilalti. X5-ul nu l-as lua decat second cu maxim 25 de mii generatia a doua care mi se pare cea mai reusita. ML nu imi place dar e ok si el in limita a 55 de mii. Iar Q7 doar daca vrei spatiu si el in limita a 50 de mii.
    ps. Sa nu se inteleaga ca am ceva cu Jeep sau alte marci si modele de SUV. Pur si simplu asta e realitatea...unele au un pret mai mare decat valoreaza ele cu adevarat.
    7 7
  • Hell no! Asta-i pret de suv premium, ceea ce Jeep nici nu viseaza!
    Mai taie din ele, da-le drq...
    6 7
  • Sunt de parere ca merita fiecare banut acest suv.
    E capabil in off-road,design-ul e superb si interiorul tinde spre premium. Imi place si Touareg,dar Jeep-ul e mai bun la orice aspect.
    Daca mi-as permite si ar fi sa aleg un suv din clasa asta,cu siguranta Grand Cherokee ar fi alegerea mea.
    13 1
  • OIIIIIIIO
    OIIIIIIIO
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru