Prima schiță cu noua generație Kia Ceed: hatchback-ul compact renunță la apostrof și primește motoare noi

de Daniel Popescu
Marti, 06.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a publicat prima schiță cu noua generație Ceed, care nu va mai avea apostrof în nume și care va primi un nou membru în familie. Lansarea este programată pentru luna martie.

Salonul Auto de la Frankfurt din toamna anului trecut a fost gazda conceptului Kia Proceed, despre care s-a vehiculat la vremea respectivă că dezvăluie câteva indicii despre cum ar putea arăta viitoarea generație a lui Cee'd.

La începutul acestei luni au apărut și o serie de informații cu privire la lansarea noii generații la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, iar constructorul sud-coreean a confirmat acum acest lucru.

În plus, numele oficial al celei de-a treia generații va fi Kia Ceed, fără apostrof intre ultimul e și d, astfel că va fi mai ușor de scris și de identificat. Cu această ocazie, sud-coreenii au publicat și o primă schiță cu noua generație, despre care afirmă că împrumută elemente de design de la modelul de segment D Kia Stinger. Oficialii nu au menționat alte date de natură tehnică, însă menționează că noul Ceed va include tehnologii și motoare noi.

De asemenea, hatchback-ul în 5 uși va fi acompaniat la Geneva de un al doilea membru al familiei Ceed, însă constructorul nu a furnizat alte detalii pe marginea acestui subiect. În schimb, știm deja că vânzările noii generații Kia Ceed vor demara în al doilea trimestru al anului, adică în perioada aprilie-iunie 2018.

Spre finalul acestui an, Kia va lansa și un SUV bazat pe noul Ceed, despre care nu există însă informații concrete. 

Via Kia

Comentarii (4)

  • poze cu masina
    https://www.carscoops.com/2018/01/2019-kia-ceed-hatch-unexpectedly/
    3 0
  • @poze cu masina : multumesc ! Chiar ma interesau date despre acest model. Din pacate vad ca stirile anterioare vis-a-vis de elemente de design comune cu I30 se confirma. In mare au aceeasi linie/alura si spatele aproape identic , adica un design clasic si cuminte , copiind tendintele teutonice actuale. Pacat, speram ca CEED-ul va fi mai indraznet. Nici la motorizari nu avem motive sa ne asteptam la vreo revolutie si cred ca nici la interior ,asa ca...ramane garantia singurul factor major de luat in seama pt. o eventuala achizitie.
    2 1
  • Marian
    Eu sper la capitolul motorizari sa vad si ceea ce avem pe Niro/Ioniq... tot ziceau ei ca vor sa aduca mai multe modele hybride.
    0 0
  • @poze cu masina
    Daca intradevar asa o sa arate modelul de productie nu vad multe asemanari cu conceptul. Cam dezamagitor. Dupa conceptul proCeed ma asteptam la un design mult mai agresiv/sportiv.
    Nu mai zic ca daca faceau un shooting break dadeau lovitura.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru