Primele schițe cu viitorul Skoda Kodiaq GT: SUV-ul coupe debutează la finalul anului și va fi comercializat exclusiv în China

de Cornel Șocariciu
Luni, 15.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat primele schițe cu SUV-ul coupe Kodiaq GT. Modelul este destinat exclusiv pieței din China și va fi lansat până la finalul anului curent.

Skoda a publicat primele schițe cu viitorul Kodiaq GT. Conform unor surse apropiate companiei, SUV-ul coupe va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Chengdu, urmând ca debutul comercial să aibă loc până la finalul anului curent. Pentru moment, Kodiaq GT va fi comercializat exclusiv în China, cea mai bună piață de desfacere pentru producătorul din Mlada Boleslav. 

În aceste condiții, China ar urma să devină prima piață din lume unde constructorul Skoda este prezent cu patru modele în segmentul SUV: Kamiq, Karoq, Kodiaq și Kodiaq GT.

Din punct de vedere estetic, viitorul Skoda Kodiaq GT va prelua zona frontală a fratelui Kodiaq, însă plusează cu elemente noi. Plafonul plonajat, stopurile ceva mai agresive și zona din spate revizuită sunt elementele cu care Kodiaq GT vrea să impresioneze plublicul din China.

La interior, SUV-ul coupe dezvoltat de constructorul din Mlada Boleslav va primi o serie de accesorii și de elemente menite să genereze un plus de sportivitate.

Gama de motorizări ar urma să includă doar unități pe benzină. 

Comentarii (2)

  • SIMPLE MINDS
    Exista un *CNCD* al lumii auto ? Daca raspunsul e afirmativ atunci e necesara o sesizare privind privarea europenilor de sportivitate ,chiar in aceasta declinare a caroseriei GT ,semnifiativ mai dezirabila estetic comparativ cu Kodiaq-ul standard.
    6 1
  • Andrei
    Daca te-ai intrebat vreodata ce poate fi mai inutil decat un SUV, acum stii: un SUV coupe.
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru