Primul teaser pentru conceptul pregătit de Opel în 2018: indicii despre noua direcție de design a mărcii

de Daniel Popescu
Miercuri, 11.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel va prezenta până la finalul anului un concept care va evidenția principalele elemente de design care vor fi implementate pe viitoarele modele ale mărcii.

Presa internațională a relatat cu o lună în urmă că Opel pregătește lansarea unui concept, iar constructorul german a confirmat informațiile în această săptămână.

Conceptul va reprezenta o evoluție a lui GT Concept, iar principalul său rol va fi să evidențieze principalele schimbări de design care urmează să fie implementate pe viitoarele modele ale producătorului.

Pentru moment, Opel a publicat un teaser în care conceptul este acoperit cu o prelată, însă chiar și așa se observă anumite elemente de design în partea frontală, cum ar fi semnătura blocurilor optice LED.

"Elementele de design sunt organizate în jurul a două axe puternice care intersectează emblema Opel. [...] Linia de pe capotă reprezintă axa verticală, care va deveni mai curajoasă și mai pură în execuție. Axa orizontală este simbolizată de semnătura blocurilor optice de zi în formă de aripă, care va continua să fie îmbunătățită și dezvoltată pe toate modelele Opel", menționează constructorul într-un comunicat de presă.

Noul concept va fi prezentat oficial până la sfârșitul acestui an și nu este exclus să aibă propulsie electrică, element sugerat inclusiv de sigla iluminată de pe capotă.

De altfel, Grupul PSA Peugeot-Citroen, din care face parte și Opel, va lansa 40 de modele electrice și hibride până în 2025. Opel a anunțat deja că în 2020 va lansa eCorsa, versiunea electrică a subcompactei Corsa.

Via Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru