Primul trailer pentru noul sezon al emisiunii Top Gear: Bentley Continental GT, Ferrari GTC4 Lusso și Porsche Panamera, printre mașinile testate

de Daniel Popescu
Miercuri, 16.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Top Gear a publicat primul trailer pentru sezonul 26, iar printre modelele testate se numără Bentley Continental GT, Ferrari GTC4 Lusso și Porsche Panamera.

Top Gear, cea mai cunoscută emisiune despre maasini, a lansat trailerul oficial pentru noul sezon, iar acesta include o serie de aventuri caracteristice celor trei prezentatori.

De asemenea, imaginile scot în evidență și câteva dintre modelele care vor fi testate pe parcursul noului sezon, iar printre acestea se numără Bentley Continental GT, Ferrari GTC4 Lusso și Porsche Panamera. În plus, Rolls-Royce Phantom a fost filmat într-o zonă exotică, așa cum procedează în mod obișnuit Top Gear în cazul modelelor de lux.

Ca de obicei, cei trei prezentatori ai emisiunii sunt Chris Harris, Rory Reid și Matt LeBlanc, însă ultimii doi se află la ultimul sezon Top Gear. Producătorii au anunțat deja că aceștia vor fi înlocuiți de Paddy McGuinness și Andrew Flintoff începând din seonul 27.

Totuși, Rory Reid va rămâne în cadrul echipei și va produce o serie de scurt-metraje care vor fi difuzate la finalul fiecărui episod, cu posibilitatea unor apariții ocazionale și în cadrul emisiunii principale.

BBC 2, postul de televiziune care transmite Top Gear, nu a anunțat încă data lansării noului sezon, însă cel mai probabil aceasta va fi la finalul lunii februarie sau începutul lunii martie.

Via Motor1

Comentarii (6)

  • mircea badea
    grand tour pe cand? stam pe sec...
    1 1
  • mircea badea
    apropo, nu ma intereseaza masinile astea..sunt pt bunici..
    2 1
  • @Mircea Badea
    The Grand Tour debutează în 18 ianuarie.
    3 0
  • Se mai uita careva la basina asta de emisiune cu prezentatori multikulti ,noul Top Gear? Nimic de The Grand Tour adevarata emisiune,nicio stire despre ea?
    0 1
  • andrei.r
    asa cum a zis si @cornel, The Grand Tour incepe vineri, pe 18 ian. Exista pe amazon.com deja trailer-ul, iar pe instagram posteaza ei mai multe noutati :)
    1 0
  • @Tatraurs

    Detalii despre sezoanele 4 și 5 :)

    http://www.automarket.ro/stiri/clarkson-may-si-hammond-si-au-prelungit-contractele-cu-amazon-88723.html
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru