Range Rover Evoque este cea mai profitabilă invenție pentru englezi: jumătate de milion de mașini vândute în doar patru ani

de Bogdan Mirică
Vineri, 26.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a luat o decizie foarte bună atunci când a aprobat proiectul Evoque. Cel mai mic Range Rover a ajuns deja la borna 500.000 de unități.

Range Rover Evoque a reprezentat un aevărat colac de salvare pentru brandul britanic, reușind să atragă un număr incredibil de clienți. Dovada popularității sale este și numărul record de unități la care a ajuns poducția.

Uzina din Hallewood tocmai a sărbătorit nașterea exemplarului cu numărul 500.000, la numai patru ani de la debutul comercial. Cu această performanță, Range Rover Evoque este modelul Land Rover cu cea mai rapidă ascensiune. În plus, el reprezintă o treime din vânzările constructorului britanic. Asta înseamnă că la fiecare 80 de secunde, pe poarta uzinei din Hallewood iese un nou exemplar Evoque.

În prezent, gama lui Evoque a primit un facelift și însumează trei variante de caroserie: cu trei, cu cinci uși și cabrio.

Comentarii (2)

  • rotila
    nu credeam sa fie pe lume atatea staruri porno
    0 2
  • Plus 1000000 de copii Landwind....la 18000 de euro/buc.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru