Renault Megane RS RB8 Limited Edition - versiune dedicată titlului din Formula 1

de Bogdan Mirică
Vineri, 01.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a lansat o nouă ediţie specială a modelului Megane RS, menită a sărbători titlurile obţine de Red Bull în actuala ediţie a Campionatului de Formula 1.

Urmareste Automarket
Renault sărbătoreşte, pentru al doilea an la rând, succesul echipei Red Bull în Formula 1 cu o ediţie a celui mai popular model sportiv din gamă. Renault Megane RS este oferit, din nou, ca şi anul trecut după cucerirea titlului, într-o ediţie specială. Se numeşte Megane RS 265 Red Bull RB8 Limited Edition şi celebrează titlul echipei la constructori şi piloţi în Marele Circ.

Ca şi ediţia de anul trecut, hot-hatch-ul beneficiază de o culoare exclusivă pentru caroserie, botezată Dusk Blue.

Nu lipsesc detaliile cu finisaje argintii şi nici etichetele Red Bull Racing. Pachetul exterior este completat de jante Steev de 19 inch, cu finisaj lucios, încălţate cu pneuri Bridgestone Potenza RE050A.

Esential 265 de cai putere oferă Renault Megane RS RB8 Limited Edition.
120 de unităţi Renault Megane RS RB8 Limited Edition vor fi produse.
Interiorul este condimentat cu scaune Recaro, sistem multimedia R-Link, navigaţie Tom Tom şi deja celebrul monitor RS 2.0, care oferă informaţii utile pentru cei obsedaţi de statistici. Renault garantează şi pedale din aluminiu, volan îmbrăcat în piele, o consolă centrală lucioasă şi un nou mâner al schimbătorul.

Sub capotă, ediţia specială păstrează acelaşi motor cu patru cilindri, de 2.0 litri, capabil să ofere 265 de cai putere, în compania unui diferenţial cu alunecare limitată şi a unor etrieri roşii.

Renault nu a publicat preţul pentru care poate fi achiziţionată ediţia specială, însă a sugerat exclusivitatea cu o producţie de numai 120 de exemplare.

via renault

Comentarii (4)

  • Arata belea ! Doar 120 exemplare? Pacat ! Noroc insa pentru cei care vor prinde aceasta masina exclusivista. Putin probabil ca in Romania sa ajunga vreuna...
    14 3
  • Sa inteleg ca e dedicat titlului de anul trecut ? :))
    4 9
  • Nem
    3 3
  • proprietar
    luna aceasa va ajunge si in Romania unicul exemplar :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru