Rolls-Royce ne prezintă proiectul Cullinan, bancul de probe pentru viitorul său SUV

de Sebastian Toma
Joi, 09.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Englezii de la Rolls-Royce au prezentat primele imagini ale prototipului pe care îl folosesc pentru testarea sistemului de propulsie al viitorului lor SUV, cunoscut oficial doar sub numele de Project Cullinan.

Rolls-Royce se pregăteşte să lanseze pe piaţă primul SUV din istoria mărcii. Pentru moment, întreaga idee stă ascunsă în spatele a ceea ce britanicii au numit "Project Cullinan" şi este testat pe străzi sub o caroserie modificată de Phantom. Cei de la Rolls-Royce au făcut publice trei fotografii ale bancului de probe pentru viitorul lor SUV pentru a marca un moment important în cronologia dezvoltării acestuia. Pe măsură ce testele avansează, englezii vor folosi prototipuri din ce în ce mai avansate ale SUV-ului. Cel mai probabil, pe acelea le vor acoperi cu un strat generos de camuflaj, cum fac majoritatea constructorilor pentru a-şi ascunde prototipurile de ochii curioşilor.

Prototipul primului SUV de la Rolls-Royce este bazat pe un Phantom Series II cu ampatamentul scurtat, creată de la început pentru a testa noul sistem de suspensie proiectat petnru respectivul model. Rolls-Royce le-a promis clienţilor că va realiza un SUV care va avansa "fără efort" pe orice teren, aşa că britanicii vor folosi o suspensie orientată spre confort, care va reuşi să îmbine performanţele rutiere şi cele de pe afara drumurilor accidentate şi să le ofere pe o maşină de serie. Aşadar, primele teste ale noului prototip vor fi derulate atât pe asfalt, cât şi pe teren accidentat şi se vor concentra pe suspensia noului model.

Urmareste Automarket
Printre obiectivele pe care vor să le bifeze englezii de la Rolls-Royce se numără un comportament exemplar pe diferite tipuri de drumuri pietruite, beton cu denivelări, drumuri cu rezonanţă, denivelări intenţionate pentru reducerea vitezei pe anumite secţiuni şi diferite alte suprafeţe rutiere pentru a asigura cel mai ridicat nivel de confort pentru modelul de serie pe care îl vr lansa britanicii.

Via Rolls-Royce

Comentarii (4)

  • "SUV" Rolls-Royce cu eleron...
    Arata penibil
    11 10
  • Tembelus Rex
    Intr-adevar arata penibil cu eleronul ....chiar si "CA BANC DE PROBE"......ce-i mai trebuia? neoane pe dedesubt, stickere cu flacari sau cu 2fast for you, sau ambalajul ala galben de la oua Kinder, cel in care este surpriza.....(isi puneau unii romani pe antenele la masini asa ceva :)))))........ ).....eventual un bull-bar.....
    12 10
  • zarnesteanu
    Arata frumos. Dar sub BRABUS s class.
    3 13
  • PENNY BILL.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru