Rolls Royce Wraith, îmbrăcat în culorile echipei naționale engleze de rugby

de Bogdan Mirică
Joi, 24.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls Royce Wraith History of Rugby este un model creat special de constructorul de lux pentru a sărbători cel mai mare eveniment sportiv care are loc anul acesta în Anglia.

Cupa Mondială de Rugby, al treilea cel mai urmărit eveniment sportiv de pe Mapamond, după Campionatul Mondial de Fotbal și Jocurile Olimpice, se desfășoară în Anglia.

Pentru a sărbători evenimentul sportiv, dar și pentru a marca momentul în care echipa națională visează la o nouă performanță mondială, englezii s-au gândit la o mașină specială: la un Rolls Royce, mai exact.

Divizia de personalizare a constructorului britanic a creat un Rolls Royce unic, capabil să sugereze dragostea englezilor pentru rugby. Limuzina este personalizată cu ajutorul unei culori exterioare English White, inspirată de tricourile albe purtate la Școala Engleză de Rugby. Un alt element estetic care ne trimite cu gândul la acest sport este trandafirul roșu, simbol al echipei naționale engleze. Motiv pentru care trandafirul se regăsește și la interior și la exterior.

Pachetul exterior este completat de o serie de jante de 21 de inch. Interiorul este zugrăvit în culoarea Hotspur Red, completată de lemn Piano Black pe consola centrală și pe bord.

Scaunele sunt îmbrăcate în piele albă și au cusături contrastante albastre.

Comentarii (1)

  • Foarte mulţi dintre oameni îşi blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială şi de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viaţa lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: craiova_09_dan@yahoo.com
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru