Sărbătoare în cadrul Peugeot: SUV-ul 2008 a ajuns la un milion de unități produse în cadrul fabricii din Mulhouse

de Cornel Șocariciu
Sambata, 12.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Uzina Grupului PSA din Mulhouse, Franța, a produs un milion de exemplare Peugeot 2008. Producția micuțului SUV a demarat în cadrul uzinei din Alsacia în urmă cu șase ani.

Lansat în urmă cu 6 ani, SUV-ul Peugeot 2008 a devenit rapid unul dintre produsele cu care constructorul francez a reușit să cucerească publicul. Asamblarea lui Peugeot 2008 a început în cadrul fabricii din Mulhouse, iar acum, reprezentanții constructorului francez au motive de sărbătoare.

În tot acest timp, angajații uzinei din Mulhouse au asamblat un milion de exemplare Peugeot 2008. În prezent, în cadrul fabricii din Franța sunt asamblate 780 de exemplare 2008 pe zi, iar producția pe anul trecut a totalizat 193.000 de unități.

Exemplarul Peugeot 2008 cu numărul un milion este vopsit în culoarea White Crossway și a fost comandat de un client stabilit chiar în Mulhouse.

Succesul micuțului SUV i-a determinat pe oficialii companiei să extindă producția și în alte regiuni, iar în acest moment, francezii asamblează modelul Peugeot 2008 și în uzine situate în China și în America Latină. Producția lui 2008 la nivel global a ajuns la 1.210.250 de unități.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru