Sărbătoare în cadrul Skoda: actuala generație Superb a ajuns la borna 500.000

de Cornel Șocariciu
Vineri, 22.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Actuala generație Skoda Superb a fost asamblată în jumătate de milion de unități. Exemplarul cu numărul 500.000 a fost produs pe linia de asamblare a uzinei din Kvasiny, Cehia.

Angajații și oficialii Skoda au motive de sărbătoare: în cadrul fabricii din Kvasiny a fost produs exemplarul cu numărul 500.000 al actualei generații Superb. Performanța a fost atinsă în doar 4 ani de la introducerea modelului pe liniile de asamblare.

"Astăzi avem jumătate de milion de motive să fim mândri. Acest număr este o dovadă clară că popularitatea modelului Superb este în creștere", a declarat Michael Oeljeklaus, membru în cadrul departamentului de producție și logistică Skoda.

Versiunea modernă a lui Skoda Superb a fost lansată în 2001. Prima generație a fost asamblată în 136.100 de unități, în timp ce a doua generație Superb a ajuns la borna 618.500.

Actuala generație Skoda Superb va primi o serie de îmbunătățiri în cursul acestui an. Conform primelor informații, vârful de gamă oferit de cehi va beneficia de mici modificări estetice, de îmbunătățiri la interior și, în premieră, de o variantă cu sistem de propulsie plug-in hybrid.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru