Seat Ateca va avea un frăţior: un crossover subcompact vine în 2017 ca rival pentru Nissan Juke

de Daniel Popescu
Joi, 26.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a confirmat că va lansa un crossover de dimensiuni mai mici în 2017 care se va alătura noii game de modele inaugurată de SUV-ul Ateca.

SEAT speră să revină pe profit şi să depăşească situaţia mai puţin favorabilă din prezent prin lansarea unei game complete de SUV-uri, care a fost inaugurată în acest an de noul model Ateca. Acesta va fi disponibil în showroom-uri începând din luna iunie, iar planurile constructorului spaniol vizează lansarea altor trei modele în următoarele 20 de luni.

În cadrul unei întâlniri cu dealerii internaţionali care s-a desfăşurat recent la Barcelona, Seat a confirmat că va lansa în 2017 un crossover de dimensiuni mai mici.

Urmareste Automarket
"Cu Ateca, compania lansează o ofensivă de produse care va extinde şi întâi gama de modele.
Datorită lui Ateca şi a fratelui său mai mic, crossoverul pe care îl vom lansa anul viitor, compania Seat va fi prezentă în segmentele care înregistrează cele mai mari creşteri pe piaţă"
, a precizat Luca de Meo, preşedintele Seat.

Constructorul spaniol nu a furnizat până în prezent niciun fel de informaţii cu privire la viitorul crossover de segment B (subcompact), însă cel mai probabil acesta va fi poziţionat, cel puţin din punct de vedere al dimensiunilor, ca rival al lui Nissan Juke. De asemenea, se anticipează că noul SUV de mici dimensiuni va fi bazat pe platforma viitoarei generaţii Ibiza, urmând să fie oferit doar cu tracţiune faţă.

Via Seat

Comentarii (10)

  • aruncati naibi echerul ala...!
    18 7
  • Pai si cel din prezent cand va fi lansat ???
    Nu are pret, date tehnice, doar niste poze pe site...
    dar drive test ?!?!
    E lansat asa pe hartie, pana ajunge gata si face-liftul
    9 2
  • gerula
    nu e lansat in ro. in spania, franta gaesti pe site seat, preturi si specificatii
    3 1
  • Asta cu echerul, esti blocat? :))
    3 3
  • @@@vag
    Buna intrebare! Ar trebui s-o adresezi intregului concern Volkswagen!
    6 3
  • design
    Treaba cu "echerul" e o prostie.
    E chestie de gust. Eu nu mi-as lua niciodata o masina rotunda. Mie imi plac liniile drepte, bine conturate.

    Dar, sunt cativa retardati care nu au incarcare si posteaza de plictiseala.
    Sincer nu prea stau sa citesc aceste comentarii pt ca m-am lamurit de mut de calitatea lor. Azi a fost o exceptie.
    4 15
  • @design

    Nu-i vorba ca au lansat un bloc de caramizi pe care doar un zidar cu 10 clase l-ar gasi atragator. Nu-i vorba de masina "rotunda", e vorba de MASINA CU PERSONALITATE.
    Chestiune total straina de Grupul Volkswagen, indiferent de gargara lor din ultimul timp cu "mai multa independenta pentru marci"....
    13 4
  • Mult mai ok asa decat pokemoni vanduti de alte marci.
    Este o chestie pur de gust iar fiecare face ce doreste cu banii. Unora chiar nu le plac rotunde sau pokemoane din desene animate, binenteles si vice-versa. Vanzarile din europa(cea mai pretentioasa piata) ne arata o inclinatie spre drept nu curbe. Cat despre personalitate :)))) care iti face cu ochiul si bifeaza cat mai multe de pe lista de nevoie/placeri/etc aia e. Daca vorbim de masini noi , nu da nimeni 20k euro pe o masina din ambitie sau care sa nu-i placa . Restul sunt prostii si frustrari.
    3 8
  • Nu stiu cum arata pokemonii si desenele astea, dar probabil esti in targetul de varsta, de ai cunostinta de asa ceva. In consecinta, inainte sa acuzi de prostii si frustrari, ar trebui sa te uiti in oglinda.
    "nu da nimeni 20k euro pe o masina din ambitie" ? Serios?
    Cine sa dea prietene? Da cineva pe cutia asta de pantofi? Scrii de parca ai deja statistici si cifre de vanzari in fata. Vom vedea! Stai cuminte, asteapta si pe urma pune-ti masca aia de om pertinent. Altfel, ai doar fata de clovn.
    7 1
  • Pokemonii este o expresie folosita chiar de unii redactori de presa auto 'pokemons' , sunt ferm convins ca nu ai nici o treaba cu asa ceva.
    Un model specificat de tine i se spune asa , care este asa este . Eu inteleg ca unii si-au cumparat din lipsa de modele in acest segment, dar in viitor se va umple si cum ziceai vom vedea .
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru