Seat Ateca

Marti, 22 Septembrie 2020 | Modele noi

Seat introduce o versiune nouă pentru Arona: motor de 1.5 litri benzină de 150 CP și transmisie automată

Seat a introdus în oferta SUV-ului Arona o versiune echipată cu motorul pe benzină de 1.5 litri de 150 de cai putere cuplat exclusiv la o transmisie automată cu șapte trepte. Noua variantă este deja disponibilă pentru comandă în Europa.
Joi, 19 Martie 2020 | Modele noi

Seat pregătește un facelift pentru Ateca: modificări estetice minore și motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid

Seat Ateca facelift va fi lansat în scurt timp, iar conform surselor, SUV-ul producătorului spaniol va fi disponibil cu motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid. Din pachet nu vor lipsi modificările estetice inspirate de noile Tarraco și Leon.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Industrie

Record de vânzări pentru Seat în 2019: peste 574.000 de mașini comercializate, în creștere cu aproape 11%

Seat bifează un nou an cu vânzări în creștere. În 2019, producătorul spaniol a comercializat 574.100 de mașini noi, valoare cu 10.9% mai mai mare comparativ cu cea înregistrată în 2018.
Joi, 11 Iulie 2019 | Modele noi

Seat Ateca se pregătește de un facelift în 2020: SUV-ul ar putea primi o versiune plug-in hybrid

Seat va lansa un facelift pentru Ateca în 2020, iar primele informații neoficiale arată că SUV-ul ar putea primi o versiune hibridă cu încărcare la priză. Sistemul plug-in hybrid ar urma să fie împrumutat de la Passat GTE.
Miercuri, 10 Iulie 2019 | Modele noi

Seat introduce îmbunătățiri în actuala gamă de modele: Ateca, disponibil standard cu sistem de infotainment de 8 inch

Seat a introdus o serie de îmbunătățiri pentru actuala gamă de modele, iar cea mai importantă noutate este că Ateca primește în standard un sistem de infotainment de 8 inch care înlocuiește actualul sistem de 6.5 inch.
Marti, 14 Mai 2019 | Industrie

Grupul Volkswagen începe "negocierile concrete" pentru noua uzină din Estul Europei: România ar putea fi pe listă scurtă de opțiuni

Grupul Volkswagen a anunțat că va începe "negocierile concrete" pentru stabilirea locului în care va fi construită o nouă uzină în Europa de Est. Anterior, presa internațională a menționat că România este pe lista de opțiuni alături de Bulgaria, Serbia și Turcia.
Miercuri, 27 Martie 2019 | Industrie

Informații despre noua uzină Skoda din Estul Europei: doar două țări au rămas pe lista scurtă, iar producția va fi de 350.000 de unități pe an

Două țări au rămas pe listă scurtă de opțiuni a celor de la Skoda pentru noua uzină din Estul Europei, care va avea o producție de 350.000 de unități pe an. Producția va fi dublată în cazul în care cererea va fi foarte ridicată.
Sambata, 12 Ianuarie 2019 | Economic

Record pentru Seat: peste 517.000 de unități livrate în 2018 la nivel global, în creștere cu 10.5%

Anul trecut, Seat a înregistrat cele mai mari vânzări din istoria companiei. Constructorul spaniol a comercializat 517.600 de unități în 2018, în creștere cu 10.5%. Seat Leon a fost cel mai popular model din gama spaniolilor.
Luni, 11 Decembrie 2017 | Tehnologie

Seat va introduce ceasuri de bord digitale în 2018: Leon și Ateca, primele modele pe lista spaniolilor

Seat Leon și Ateca vor primi la începutul anului 2018 un instrumentar digital de bord asemănător cu cele disponibile deja pe modele Audi și Volkswagen.
Marti, 17 Octombrie 2017 | General

Aniversare în cadrul Skoda: 70 de ani de când constructorul ceh produce mașini în uzina din Kvasiny

S-au împlinit 70 de ani de când Skoda produce mașini în cadrul uzinei din Kvasiny. Astăzi, fabrica constructorului ceh asamblează circa 1.000 de mașini pe zi și are aproximativ 8.000 de angajați.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Feature

Cum arată ziua Seat: off-road cu Ateca, ture de circuit cu Leon ST Cupra și test-drive cu Ateca FR

Automarket a petrecut o zi alături de modelele Seat pe un circuit din Serbia. Constructorul spaniol a scos la treabă cele mai noi modele ale sale, din dorința de a ne demonstra că marca a trecut peste perioada grea de acum cinci ani.
Vineri, 02 Iunie 2017 | General

Seat vrea ca tu să alegi numele viitorului SUV cu șapte locuri: start în concursul #Seatseekingname

Seat a lansat concursul #Seatseekingname. Toți fanii producătorului iberic pot trimite propuneri cu numele viitorului SUV. Câștigătorul va fi anunțat pe 15 octombrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Aprilie 2017 | General

Un nou motor pentru Seat Ateca: SUV-ul primește o unitate pe benzină de 2.0 litri și 190 de cai putere și versiunea de echipare FR

Seat Ateca va fi disponibil și cu un motor TSI pe benzină de 2.0 litri și 190 de cai putere, iar SUV-ul spaniol a primit și o nouă versiune de echipare numită FR.
Vineri, 10 Martie 2017 | Modele noi

Seat are planuri mari pentru gama de SUV-uri: urmează noi variante de caroserie și versiuni sportive

Seat a confirmat că va extinde semnificativ gama de SUV-uri cu noi variante de caroserie precum Ateca coupe, dar și cu versiuni sportive Cupra ale modelelor actuale și viitoare.
Miercuri, 19 Octombrie 2016 | Modele noi

Cât costă Seat Ateca în România: prețurile încep de la 17.400 de euro

Primul SUV al mărcii Seat are prețuri oficiale pentru România. Disponibil în trei versiuni de echipare și cu motoare între 115 și 190 CP, modelul spaniol este o opțiune interesantă în segmentul SUV-urilor compacte.
Miercuri, 12 Octombrie 2016 | Modele noi

Seat anunţă o ofensivă puternică: după Ateca, urmează Arona, noua generaţie Ibiza, Leon facelift şi un posibil model electric în 2020

Seat anticipează că Arona, cel de-al doilea SUV al său, împreună cu noua generaţie Ibiza şi Leon facelift vor contribui la un reviriment al mărcii după lansarea lui Ateca. În plus, spaniolii ar putea lansa un model electric până în 2020.
Marti, 11 Octombrie 2016 | Modele noi

Seat pregăteşte o ofensivă off-road: gama X-Perience va ajunge pe mai multe modele de serie, inclusiv Ateca, Ibiza şi viitorul Arona

Conceptul Seat Ateca X-Perience va prinde viaţă în versiune de serie, iar gama de modele mai bine pregătite pentru off-road va include în viitor şi Ibiza şi viitorul crossover Arona.
Luni, 03 Octombrie 2016 | Modele noi

Seat a prins gustul SUV-urilor: Arona se numește viitorul crossover care va lupta cu Nissan Juke și Peugeot 2008

Președintele Seat a confirmat numele unui viitor SUV de mici dimensiuni, programat să debuteze anul viitor. Acesta se va numi Arona și se va bate cu Nissan Juke.
Joi, 22 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Pentru drumuri cu adevărat dificile: Seat Ateca X-Perience, un concept mai bine echipat pentru off-road

Seat va prezenta la Paris conceptul Ateca X-Perience, care prefaţează lansarea unui SUV mai bine echipat pentru off-road comparativ cu actualul model care se bucură de succes la vânzări.
Duminica, 28 August 2016 | Modele noi

Seat prinde curaj și joacă totul pe cartea lui Ateca. SUV-ul trebuie să primească o versiune Cupra de 290 de cai

În euforia creată de numărul mare de comenzi pentru Ateca, Seat îndrăznește să viseze și să cocheteze cu ideea unui SUV sportiv. Seat Ateca Cupra este un proiect real, care ar urma să se concretizeze în 2017.

Tag-uri similare

Seat, Seat Ateca, SUV Seat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru