Aniversare în cadrul Skoda: 70 de ani de când constructorul ceh produce mașini în uzina din Kvasiny

de Cornel Șocariciu
Marti, 17.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
S-au împlinit 70 de ani de când Skoda produce mașini în cadrul uzinei din Kvasiny. Astăzi, fabrica constructorului ceh asamblează circa 1.000 de mașini pe zi și are aproximativ 8.000 de angajați.

Uzina Skoda din Kvasiny celebrează 70 de ani de activitate sub logoul constructorului ceh. Superb a fost primul model produs de Skoda în cadrul fabricii din Kvasiny, începând cu 1947.

Între 1958 și 1964, uzina din Kvasiny producea modelul Felicia, iar între 1970 și 1980, 110 R Coupe părăsea poarta fabricii Skoda. Tot în cadrul aceleiași uzine, cehii au produs noile Superb, Roomster și Yeti.

"Uzina din Kvasiny este una de ultimă generație și dispune de o tradiție bogată și de forță de muncă excelentă. Fabrica din Kvasiny joacă un rol important în atingerea obiectivelor de producție definite în cadrul stragiei noastre până în 2025", a declarat Michael Oeljeklaus, membru în cadrul departamentului de producție și logistică Skoda.

În prezent, în cadrul uzinei din Kvasiny sunt produse circa 1.000 de mașini zilnic, iar aproximativ 8.000 de angajați fac parte din acest ecosistem. Cehii asamblează aici modelele Superb, Kodiaq și Karoq. Alături de acestea, uzina din Kvasiny se ocupă și de producția lui Seat Ateca.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru