Simona Halep a primit cadou un Porsche 911 Carrera 4 Coupe

de Dragoș Băltățeanu
Miercuri, 29.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În cadrul unui eveniment restrâns găzduit de către showroomul Porsche Pipera din Bucureşti, Simona Halep a primit un Porsche 911 Carrera 4 Coupe oferit de către compania germană.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 3 mondial în clasamentul WTA a primit cadou un Porsche 911 Carrera 4 Coupe oferit de către compania Porsche AG. Simona a intrat în posesia maşinii de culoare roşie la showroomul Porsche Pipera în cadrul unui eveniment restrâns. Simona Halep a revenit în ţară după o performanţă remarcabilă în cadrul Turneului Campioanelor din Singapore unde a jucat în finală împotriva Serenei Williams, numărul 1 mondial.

Performanţele Simonei au fost remarcate de către Porsche, iar compania din Stuttgart a decis să îi ofere cadou un model 911 Carrera 4 Coupe, un model ce valorează peste 100.000 euro. Gestul făcut de către Porsche poate semnala o posibilă colaborare, fiind ştiut faptul că compania germană sponsorizează tenisul feminin şi susţine o serie de turnee din Germania. De asemenea, jucătoarea Maria Şarapova din Rusia este ambasador Porsche. 

Modelul primit cadou este un Porsche 911 Carrera 4 propulsat de motorul boxer cu şase cilindri de 3.4 litri ce dezvoltă 350 CP la 7.400 rot/min.

Cuplul maxim este de 390 Nm la 5.600 rot/min, iar pentru a accelera de la 0 la 100 km/oră este nevoie de 4.9 secunde. Viteza maximă ce poate fi atinsă este de 285 km/oră.

Urmareste Automarket
Simona Halep a avut parte de o ascensiune remarcabilă în clasamentul tenisului feminin. În 2012, jucătoarea de 23 de ani din Constanţa se afla în top 50, pentru ca apoi în luna august 2013 să treacă în primele 20 de jucătoare din lume.
La începutul acestui an a urcat în primele zece şi de aici evoluţia sa constantă a dus-o până pe locul doi mondial. Actualmente, Simona Halep este numărul trei mondial în clasamentul WTA.

Comentarii (9)

  • Bravo Simona,felicitari pt tot ce ai facut si la mai mare
    47 1
  • Poate ar fi cazul sa se simta si guvernul,sa faca ceva pt aceasta fata care reprezinta Romania.Furati un pic mai putin si datii si fetei un premiu bai hotilor
    51 6
  • Bravo ei! Sa continue la acelasi nivel, asta e important.
    37 2
  • sincer, simona nu cred ca mai are nevoie de bani , e milionara in euro.

    mai degrava guvernul sa investeasca in noile generatii de tensimeni , pt ca din 100 de copii talentati doar unul ajunge la performante de top
    39 8
  • Bravo, Simona Halep!
    21 1
  • In sfarsit o femeie care si zambeste in fotografii.
    Bravo ei, toata admiratia pentru performante.
    18 2
  • Adrian
    Frumos din partea lor....dar cred ca au incheiat si un contract de imagine. Nu ii vad pe cei de la Porsche asa darnici fara sa aiba un beneficiu ceva de pe urma ei.
    6 2
  • Felicitari Simona, interesanta campanie de marketing din partea Porsche.

    Din ce se observa din poze sediul Porsche este din Romania, de ce nu ar putea pune sloganele pe perete in limba romana ?
    "Suna mai urat Inceteaza sa visezi... incepe sa conduci"
    decat "Stop dreaming... start driving" ?
    6 2
  • Scorpionul.negru
    @makelele
    Te roade invidia makeleeee.....
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru